Catering i Allerød

Gaudium er et professionelt cateringfirma, som holder til i Rødovre. Vi tilbyder mad ud af huset på hele Sjælland, og derfor kan vi naturligvis også klare catering i Allerød. Uanset arrangementets størrelse og type kan vi altså stå for madlavningen, og på den måde kan du bruge mere tid på at nyde dine gæsters selskab.

Vi tilbyder blandt andet nordiske buffeter til diverse arrangementer, og derudover har vi sæsonprægede menuer – for eksempel en julefrokostmenu, som dine gæster sent vil glemme. Vi kan kort sagt klare det hele, så kontakt os endelig, hvis du har brug for catering i Allerød.

Bestil catering til Allerød i nordisk stil

Hos Gaudium har vi valgt at fokusere alt vores energi på det nordiske køkken. Det har vi, fordi det er den nordiske madtradition, vi brænder allermest for. Når vi vælger dette fokus, kan vi give dig og dine gæster en helt igennem sublim madoplevelse fremfor at skulle afdække samtlige af verdens madhjørner og dermed ikke kunne leve op til hverken dine eller vores egne høje forventninger.

Vi er altså passionerede omkring den mad, vi laver, og vi elsker at skabe gode madoplevelser for alle vores kunder. Vores menuer er nøje gennemtænkte ned til mindste detalje, og man kan smage, at der er masser af kærlighed i hver eneste bid.

Oplev catering udover det sædvanlige

Vil du have catering i Allerød, som er noget for sig, og som giver dine gæster en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, er Gaudium altså det rette valg. Vi går aldrig på kompromis med hverken smag eller kvalitet, og vi sætter en ære i at sammensætte menuer, der skiller sig ud, og som har masser af god smag.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil have gourmet-catering til dit næste arrangement – uanset hvilket arrangement kan vi helt sikkert være behjælpelige.

Gaudium