Mad ud af huset og catering i Albertslund

Hvis du skal holde en middag eller et større arrangement, er det essentielt, at du har noget lækkert mad, du kan servere til dine gæster. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi leverer lækker nordisk gourmet mad til kunder i Albertslund og over hele Sjælland.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Mad der skaber stemning

Mad kan meget mere end bare at smage godt. Det er noget, som samler folk og skaber en god stemning. Gennem tiden har mad været samlingspunkt for mennesker, og det er det stadig. Derfor er det vigtigt, at du serverer noget lækkert mad, når du skal holde et selskab. Med den rette mad, kan du skabe en god stemning, lige meget om det er et mindre eller større selskab. Alle kan relatere til god mad, og derfor kan vores lækre menuer med gourmet mad af topkvalitet uden tvivl skabe den helt rigtige stemning til dit middagsselskab.

Hvis du er i tvivl om dine evner i køkkenet, er det derfor oplagt at hente hjælp fra os som cateringfirma. Vi sørger for, at du får leveret en lækker menu, som kan fungere som samlingspunkt for dig og dine gæster. Dine gæster kommer udelukkende til at blive præsenteret for lækker mad af bedste kvalitet. Du kan derved være sikker på, at stemningen kommer til at være i top til din fest i Albertslund.

Vi har et stort udvalg af forskellige menuer, som er baseret på traditionsrig nordisk mad og friske råvarer. Vores madsammensætninger er uden tvivl noget, som kan give dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse. Du kan selv vælge om, du vil have serveringen i form af retter eller buffet, alt efter dine behov. Vi sørger for, at du får leveret den bedste mad hurtigt og nemt til døren.

Nr. 1 catering på Trustpilot

Selvom vi ikke har lyst til at prale, kan vi ikke lade være med at være stolte, når vi som Diner Transportable cateringfirma har fået en førsteplads på Trustpilot. Det betyder rigtig meget for os, fordi det indikerer, at vores kunder er meget glade for vores service og mad. Du kan derfor trygt handle med og være sikker på at få leveret din mad ud af huset i bedste kvalitet.

Vores fokus på kvalitet er uden tvivl en af grundene til, at vores kunder er tilfredse og glade. Vi bruger udelukkende friske og gode råvarer, når vi sammensætter din menu. Disse bliver leveret direkte til døren, så du ikke selv skal løfte en finger, når det kommer til madlavningen til din næste fest.

Gourmet mad ud af huset i Albertslund

Vi ved, hvor hårdt det kan være at skulle holde et arrangement og stå for madlavningen til gæsterne. Hvad end det er et mindre eller større selskab, kan det let blive en uoverskuelig proces. Det ender desværre ofte med, at du må bruge al din tid i køkkenet frem for med dine gæster.

Vi vil gerne give dig mere tid og overskud til at være sammen med dine gæster, når du holder fest. Ved at bestille mad ud af huset fra os, skal du næsten ikke bruge noget tid i køkkenet. Det eneste, du står for, er at varme maden op til gæsterne. Du kan derfor fokusere al din tid på at være sammen med dine gæster og nyde en hyggelig aften over et lækkert måltid mad.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).