Mad ud af huset og catering i Albertslund

Hvis du skal holde en middag eller et større arrangement, er det essentielt, at du har noget lækkert mad, du kan servere til dine gæster. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi leverer lækker gourmet mad til kunder i Albertslund og over hele Sjælland.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Eksklusiv særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Signatur buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

NYHED i 2020! Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye…

Gastro Deluxe buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Mad der skaber stemning

Mad kan meget mere end bare at smage godt. Det er noget, som samler folk og skaber en god stemning. Gennem tiden har mad været samlingspunkt for mennesker, og det er det stadig. Derfor er det vigtigt, at du serverer noget lækkert mad, når du skal holde et selskab. Med den rette mad, kan du skabe en god stemning, lige meget om det er et mindre eller større selskab. Alle kan relatere til god mad, og derfor kan vores lækre menuer med gourmet mad af topkvalitet uden tvivl skabe den helt rigtige stemning til dit selskab.

Hvis du er i tvivl om dine evner i køkkenet, er det derfor oplagt at hente hjælp fra os som cateringfirma. Vi sørger for, at du får leveret en lækker menu, som kan fungere som samlingspunkt for dig og dine gæster. Dine gæster kommer udelukkende til at blive præsenteret for lækker mad af bedste kvalitet. Du kan derved være sikker på, at stemningen kommer til at være i top til din fest i Albertslund.

Vi har et stort udvalg af forskellige menuer, som er baseret på traditionsrig nordisk mad og friske råvarer. Vores madsammensætninger er uden tvivl noget, som kan give dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse. Du kan selv vælge om, du vil have serveringen i form af retter eller buffet, alt efter dine behov. Vi sørger for, at du får leveret den bedste mad hurtigt og nemt til døren.

Nr. 1 catering på Trustpilot

Selvom vi ikke har lyst til at prale, kan vi ikke lade være med at være stolte, når vi som Diner Transportable cateringfirma har fået en førsteplads på Trustpilot. Det betyder rigtig meget for os, fordi det indikerer, at vores kunder er meget glade for vores service og mad. Du kan derfor trygt handle med og være sikker på at få leveret din mad ud af huset i bedste kvalitet.

Vores fokus på kvalitet er uden tvivl en af grundene til, at vores kunder er tilfredse og glade. Vi bruger udelukkende friske og gode råvarer, når vi sammensætter din menu. Disse bliver leveret direkte til døren, så du ikke selv skal løfte en finger, når det kommer til madlavningen til din næste fest.

Gourmet mad ud af huset i Albertslund

Vi ved, hvor hårdt det kan være at skulle holde et arrangement og stå for madlavningen til gæsterne. Hvad end det er et mindre eller større selskab, kan det let blive en uoverskuelig proces. Det ender desværre ofte med, at du må bruge al din tid i køkkenet frem for med dine gæster.

Vi vil gerne give dig mere tid og overskud til at være sammen med dine gæster, når du holder fest. Ved at bestille mad ud af huset fra os, skal du næsten ikke bruge noget tid i køkkenet. Det eneste, du står for, er at varme maden op til gæsterne. Du kan derfor fokusere al din tid på at være sammen med dine gæster og nyde en hyggelig aften over et lækkert måltid mad.