Catering

Levering

Når du bestiller mad fra Gaudium, er det helt op til dig, om du selv vil afhente maden på en af vores afhentningssteder, eller om du ønsker at få maden leveret til dit arrangement.

Fordelen ved at afhente selv, er at du blot kan komme og afhente maden, når det passer dig bedst inden for vores åbningstid.

Fordelen ved levering er, at du ikke skal tænke på at hente maden, men i stedet får maden leveret lige til døren – eller det vil faktisk sige, at du får maden leveret helt ind i køkkenet hvor I afholder festen. Her aftaler vi et 2-timers interval, hvor vi kommer med maden, som sættes på køl indtil i skal bruge det.

Som udgangspunkt modtages/leveres maden kold. Hertil medfølge der en simpel og klar vejledning til hvordan du nemt opvarmer enkelte retter i en almindelig ovn, og servere en imponerende madoplevelse for dine gæster. Dette giver jer større fleksibilitet på dagen, da maden, som sagt, blot står på køl i køleskabet, indtil i skal varme de første retter.

Ved bestilling af mere en 25 kuverter er det dog muligt at tilkøbe varm levering. Ved en sådan bestilling aftaler vi et 30 min. interval, hvor vi kommer med den varm mad – helt klar til at blive serveret, når vi kommer.

Om det fungerer bedst for dig at afhente eller få maden leveret, ved du selv bedst. Dog kan jeg fortælle, at vi leverer til hele Sjælland alle ugens 7 dage. Og som vi plejer at sige herude: ”I sol og vind, i regn og slud, bringer Gaudium maden ud”.

Vi vil glæde os til at hjælpe dig med at få en gennemført fest, men en imponerende madoplevelse.