#1 i Catering med 97% fem-stjernede anmeldelser.

Vores drivkraft til at levere gennemførte madoplevelser.

Baseret på 4700+ anmeldelser

Danmarks bedste cateringfirma

Gaudium er Danmarks bedste cateringfirma – I hvert fald hvis man skal tro vores kunder. Gaudium ligger nemlig nr. 1 på Trustpilot i både kategorien ‘Catering‘ og ‘Online madbestilling‘.

Vi er utrolig stolte af, at ligge nr. 1 på Trustpilot i vores kategori og dermed glade for at kunne kalde os Danmarks bedste cateringfirma. Ikke mindst er vi glade for, og stolte over at kunne levere lækker mad til over 10.000 mennesker – hver eneste måned! Hvad end det er til bryllup, fødselsdag, konfirmation, fest i haven eller bare en hyggelig aften med venner eller familie, så står Gaudium klar til at levere maden. Vælg mellem én af vores mange populære menuer. Nordisk Luksusbuffet, Premium buffet, Supreme Buffet, Deluxe Buffet, Gourmet buffet eller Prestige buffet.

Hos Gaudium er vi stolte af at kunne introducere jer for mange gode og lækre menuer baseret på nøje udvalgte råvarer. Med mad fra Danmarks bedste cateringfirma, er du sikker på at imponere dine gæster, uanset anledning.

Et Cateringfirma med fokus på kvalitet

Igennem vores daglige kontakt med ingredienserne, har vores kokke stor erfaring i at kombinere smage og udse sig de mest friske produkter til jeres arrangement. Med stor vægt på friske råvarer, er det kun naturligt, at vores menuer gentagne gange modtager stor ros fra vores kunder. Vi går meget op i at skabe lækre og eksklusive madoplevelser, uanset anledning. Hos Gaudium går vi ikke på kompromis med kvalitet og du vil derfor altid opleve en høj standard når du bestiller hos os.

Levering

Maden vil hovedsageligt være afkølet ved afhentning eller udbringning. Der er dog ingen grund til bekymring – med maden får I en vejledning til opvarmning af maden. Dette tager omkring 45 minutter, alt efter hvilken menu der er tale om. Læs ofte stillede spørgsmål her. Maden kan leveres på hele Sjælland og kommer ca. 20 min inden spisetid!

Bestil mad fra Danmarks Bedste Cateringfirma HER

Menuer