Er du til lækre saftige bøffer, med en god stegeskorpe? Så læs med her, og lær hvordan du steger den perfekte bøf, til en god aften i godt selskab.
Når du har læst vores 3 nemme tips til en perfekt stegeskorpe, vil du med garanti få et godt resultat, som dine venner eller familie vil sætte stor pris på til, jeres næste komsammen.
En god stegeskorpe giver den helt rigtige smag til dit kød.
En af de fejl mange begår når de skal stege en god bøf er, at tage kødet direkte fra køleskabet til panden. Det er vigtigt, at bøffen kommer op på stuetemperatur, inden den kommer på panden. Hvis kødet er for koldt når du lægger det på panden, risikerer du at panden mister for meget temperatur når kødet kommer på. Det kan betyde at kødet kommer til at koge i stedet for, at stege hvilket giver grå bøffer uden stegeskorpe.
- Brug neutral olie, som solsikke eller vindrueolie, det kan tåle højere varme end smør, og giver derfor et bedre resultat.
- Lad panden blive rygende varm inden du lægger kødet på panden.
- Læg ikke for meget kød på panden ad gangen, der skal være lidt luft mellem kødstykkerne på panden. Ellers vil kødet koge og ikke stege.Hvis du følger de her 3 gode tips fra vores køkkenchef Stefan, så vil du med stor sandsynlighed få mere succes med dine bøffer, som vil smage af endnu mere.
Velbekomme
HUSK: Du kan også let bestille din Take away eller catering menu fra Gaudium. Så slipper du for at bakse i køkkenet, med hjemmelavet bearnaisesaucer, stegeskorper og rod. Se alle vores menuer og muligheder på forsiden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan holde dig orienteret om nye opskrifter og gode tilbud.