Mad til selskaber

Søger du lækker mad til selskaber? Gaudium tilbyder en varieret række selskabsmenuer. Målet er, at du altid kan finde udsøgt gourmet mad ud af huset til ethvert selskab. Vi garanterer en udsøgt smagsoplevelse med selskabsmad ud af huset til enhver lejlighed. Så slipper du for stress og bøvl, og du får mere tid og overskud til det vigtige: nemlig gæsterne og den særlige anledning.

Catering fra øverste hylde

Der er ingen grund til at gå stille med dørene: Vi ligger helt i top på Trustpilot. Vores kunder har anbefalet os i sådan en grad, at vi officielt kan kalde os de bedste i hele landet.

Det er vi selvfølgelig stolte af. Men endnu vigtigere, så betyder det, at du faktisk også har en garanti for, at når vi siger, vi leverer udsøgt gourmet mad til dit selskab til en fair pris, så har vi faktisk noget at have det i. Vi sætter smagsoplevelsen, råvarerne og stolte, nordiske madlavningstraditioner i højsædet med det formål at kokkerere og levere den bedste mad til alle vores kunders selskaber — gang på gang. Vi er kun tilfredse, når vores kunder er.

Nu hvor du nævner stolte traditioner

Det er ikke uden grund, at vi sætter vores lid til det traditionsrige nordiske køkken. Det er et køkken med mange års erfaring på bagen, og så er det næsten altid i rivende udvikling. Der er altid nye smagsoplevelser at udforske og spændende tendenser at finde inspiration i. Det er livsnødvendigt for enhver kunstart at trives.

En vigtig faktor er også valget af råvarer og – ikke mindst – deres friskhed. God mad bliver sjældent en udsøgt oplevelse uden de rigtige råvarer. Det gælder for de fleste håndværk og kunstarter i verden, og gastronomien er ingen undtagelse. Det er vigtigt at følge med i de nyeste udviklinger og filosofier, men det er samtidig mindst ligeså vigtigt altid at huske på, hvor vi kommer fra.

Der er nemlig en grund til, at det danske køkken har bevaret sin særegenhed i så mange år. Det er fordi, det til dels bygger på nogle yderst fornuftige principper, og dem forsøger vi at overføre til alle vores menuer ud af huset.

Nem mad ud af huset til dit selskab

En af hovedfordelene ved catering og mad ud af huset generelt er, selvfølgelig, bekvemheden. Det skal ikke kun smage godt; det skal også meget gerne være nemt og overskueligt. Formålet er at spare tid, kræfter og energi, så der er mere plads til det vigtige: festens anledning og, ikke mindst, dig selv og gæsterne. Det vigtigste er, at I har en god og mindeværdig aften.

Maden er med til at danne centrum om for fleste selskaber og arrangementer. Den er noget, vi alle samles om og deler, og maden er derfor også ofte noget, der kan hjælpe til at løfte stemningen til enhver fest. Derfor skal den også meget gerne både passe til anledningen og smage ud over det sædvanlige.

Men ikke bare nem mad…

Men samtidig, så skal det ikke bare være nemt; det skal også meget gerne smage godt. Og okay mad ud af huset er også sjældent god mad. Næsten værre end dårlig mad er kedelig, intetsigende mad, der smager af pap og bukselomme.

Hos Gaudium fokuserer vi på, at kvaliteten er førsteprioritet i alle de menuer, vi leverer. Vores retter skal meget gerne være en oplevelse ud over det normale i hver eneste bid. Det er hele formålet med mad ud af huset fra Gaudium — ikke bare god mad men mad, I husker lang tid efter, at lysene er slukkede og alle ligger og bobler under dynerne.

Den bedste mad er den mad, vi kan se tilbage på og huske som en oplevelse. Det er den oplevelse, vi forsøger at genskabe med hver selskabsmenu ud af huset.

Slip for stresset

Vi håndterer med glæde maden til dit selskab. Vi har stor erfaring, sætter kvalitet og kræsen for detaljerne i højsædet, og vi giver dig mulighed for at vælge ud fra en bred vifte af selskabsmenuer, så du og dine gæster får lige præcis den mad ud af huset, I ønsker.

Lad os stå for arbejdet, så du ikke behøver bekymre dig om maden. Vi har erfaringen og den fornødne viden til at kokkerere og levere smagsopleveler i særklasse. Vi er nemlig kun tilfredse, hvis vores kunder også er det.

Vi leverer selskabsmad ud til hele København og Sjælland, og vi kører jævnligt med gode tilbud, så du også har mulighed for at få en god deal, når du ønsker det. Måske skal du slå til allerede nu?

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har stadig har nogle spørgsmål til dit arrangement, hvor du ønsker selskabsmad ud af huset — eller selv afhente din menu. Du kan også læse mere omkring afhentning, levering, priser, åbningstider m.m. via vores ofte stillede spørgsmål.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din bestilling foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din bestilling ind i bestillingssystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bestillingssystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.