Mad til selskaber

Søger du lækker mad til selskaber? Gaudium tilbyder en varieret række selskabsmenuer. Målet er, at du altid kan finde udsøgt gourmet mad ud af huset til ethvert selskab. Vi garanterer en udsøgt smagsoplevelse med selskabsmad ud af huset til enhver lejlighed. Så slipper du for stress og bøvl, og du får mere tid og overskud til det vigtige: nemlig gæsterne og den særlige anledning.

Catering fra øverste hylde

Der er ingen grund til at gå stille med dørene: Vi ligger helt i top på Trustpilot. Vores kunder har anbefalet os i sådan en grad, at vi officielt kan kalde os de bedste i hele landet.

Det er vi selvfølgelig stolte af. Men endnu vigtigere, så betyder det, at du faktisk også har en garanti for, at når vi siger, vi leverer udsøgt gourmet mad til dit selskab til en fair pris, så har vi faktisk noget at have det i. Vi sætter smagsoplevelsen, råvarerne og stolte, nordiske madlavningstraditioner i højsædet med det formål at kokkerere og levere den bedste mad til alle vores kunders selskaber — gang på gang. Vi er kun tilfredse, når vores kunder er.

Nu hvor du nævner stolte traditioner

Det er ikke uden grund, at vi sætter vores lid til det traditionsrige nordiske køkken. Det er et køkken med mange års erfaring på bagen, og så er det næsten altid i rivende udvikling. Der er altid nye smagsoplevelser at udforske og spændende tendenser at finde inspiration i. Det er livsnødvendigt for enhver kunstart at trives.

En vigtig faktor er også valget af råvarer og – ikke mindst – deres friskhed. God mad bliver sjældent en udsøgt oplevelse uden de rigtige råvarer. Det gælder for de fleste håndværk og kunstarter i verden, og gastronomien er ingen undtagelse. Det er vigtigt at følge med i de nyeste udviklinger og filosofier, men det er samtidig mindst ligeså vigtigt altid at huske på, hvor vi kommer fra.

Der er nemlig en grund til, at det danske køkken har bevaret sin særegenhed i så mange år. Det er fordi, det til dels bygger på nogle yderst fornuftige principper, og dem forsøger vi at overføre til alle vores menuer ud af huset.

Nem mad ud af huset til dit selskab

En af hovedfordelene ved catering og mad ud af huset generelt er, selvfølgelig, bekvemheden. Det skal ikke kun smage godt; det skal også meget gerne være nemt og overskueligt. Formålet er at spare tid, kræfter og energi, så der er mere plads til det vigtige: festens anledning og, ikke mindst, dig selv og gæsterne. Det vigtigste er, at I har en god og mindeværdig aften.

Maden er med til at danne centrum om for fleste selskaber og arrangementer. Den er noget, vi alle samles om og deler, og maden er derfor også ofte noget, der kan hjælpe til at løfte stemningen til enhver fest. Derfor skal den også meget gerne både passe til anledningen og smage ud over det sædvanlige.

Men ikke bare nem mad…

Men samtidig, så skal det ikke bare være nemt; det skal også meget gerne smage godt. Og okay mad ud af huset er også sjældent god mad. Næsten værre end dårlig mad er kedelig, intetsigende mad, der smager af pap og bukselomme.

Hos Gaudium fokuserer vi på, at kvaliteten er førsteprioritet i alle de menuer, vi leverer. Vores retter skal meget gerne være en oplevelse ud over det normale i hver eneste bid. Det er hele formålet med mad ud af huset fra Gaudium — ikke bare god mad men mad, I husker lang tid efter, at lysene er slukkede og alle ligger og bobler under dynerne.

Den bedste mad er den mad, vi kan se tilbage på og huske som en oplevelse. Det er den oplevelse, vi forsøger at genskabe med hver selskabsmenu ud af huset.

Slip for stresset

Vi håndterer med glæde maden til dit selskab. Vi har stor erfaring, sætter kvalitet og kræsen for detaljerne i højsædet, og vi giver dig mulighed for at vælge ud fra en bred vifte af selskabsmenuer, så du og dine gæster får lige præcis den mad ud af huset, I ønsker.

Lad os stå for arbejdet, så du ikke behøver bekymre dig om maden. Vi har erfaringen og den fornødne viden til at kokkerere og levere smagsopleveler i særklasse. Vi er nemlig kun tilfredse, hvis vores kunder også er det.

Vi leverer selskabsmad ud til hele København og Sjælland, og vi kører jævnligt med gode tilbud, så du også har mulighed for at få en god deal, når du ønsker det. Måske skal du slå til allerede nu?

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har stadig har nogle spørgsmål til dit arrangement, hvor du ønsker selskabsmad ud af huset — eller selv afhente din menu. Du kan også læse mere omkring afhentning, levering, priser, åbningstider m.m. via vores ofte stillede spørgsmål.