Nordisk buffet
Søger du nordisk buffet? Hos Gaudium får du en udsøgt og velsmagende nordisk buffet. Vi bruger rene og gode råvarer, som kan findes i den skandinaviske natur. Vi garanterer, at dine gæster bliver forkælet, hvis du serverer dem vores nordiske buffet.
Menuer
Nordisk mad som buffet
Nordisk mad har de seneste år været i rivende udvikling, hvor den innovative tilgang til mad har sat Skandinavien på verdenskortet og gjort de nordiske lande til et moderne epicenter for madkunst. Grunden skal findes i de rene og gode råvarer, der ligger gemt i den skandinaviske natur, som bidrager til udsøgte retter. Hos Gaudium er vi eksperter i nordisk mad og sætter en ære i behandle vores ingredienser med den respekt, som de fortjener.
Nordic catering menu
Med nordisk buffet får I en madoplevelse udover det sædvanlige, hvor vægten på smagen og udfoldelse af hver unik råvares egenskab er det essentielle. En nordisk buffet vil typisk bestå af både kolde og varme retter – forestil jer den ypperste norske laks med purløg, creme fraiche og radiser, en unghane vendt i honning og citrus, alverdens salater og en hjemmelavet nordisk pesto med parmesan. Den nordiske buffet vil uden tvivl pirre jeres sanser.
Levering af vores Nordisk Buffet
Det tager kun tre klik og I har jeres mad på arbejdspladsen. I kan bestille den fantastiske nordiske menu på vores bestillingsside. I finder den eksklusive menu her.
Maden vil hovedsageligt være afkølet ved afhentning eller udbringning. Der er dog ingen grund til bekymring – med maden får I en vejledning til opvarmning af maden. Dette tager omkring 45 minutter, alt efter hvilken menu der er tale om. I kan få maden leveret varm, men dette kræver minimum 25 kuverter og en prisstigning på 700kr. Maden kan med dette tilbud leveres på hele Sjælland og kommer ca. 20 min inden spisetid!
Tilberedningsmetoder

AFHENTNING / LEVERING
Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.
Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18
Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:
KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.
VARM
Hele Sjælland 700kr.
En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

KOLD / VARM
Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.
Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.
Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.
Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

KOK
Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.
Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).
Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).