Nordisk buffet

Søger du nordisk buffet? Hos Gaudium får du en udsøgt og velsmagende nordisk buffet. Vi bruger rene og gode råvarer, som kan findes i den skandinaviske natur. Vi garanterer, at dine gæster bliver forkælet, hvis du serverer dem vores nordiske buffet.

Nordisk mad som buffet

Nordisk mad har de seneste år været i rivende udvikling, hvor den innovative tilgang til mad har sat Skandinavien på verdenskortet og gjort de nordiske lande til et moderne epicenter for madkunst. Grunden skal findes i de rene og gode råvarer, der ligger gemt i den skandinaviske natur, som bidrager til udsøgte retter. Hos Gaudium er vi eksperter i nordisk mad og sætter en ære i behandle vores ingredienser med den respekt, som de fortjener.

Nordic catering menu

Med nordisk buffet får I en madoplevelse udover det sædvanlige, hvor vægten på smagen og udfoldelse af hver unik råvares egenskab er det essentielle. En nordisk buffet vil typisk bestå af både kolde og varme retter – forestil jer den ypperste norske laks med purløg, creme fraiche og radiser, en unghane vendt i honning og citrus, alverdens salater og en hjemmelavet nordisk pesto med parmesan. Den nordiske buffet vil uden tvivl pirre jeres sanser.

Levering af vores Nordisk Buffet

et tager kun tre klik og I har jeres mad på arbejdspladsen. I kan bestille den fantastiske nordiske menu på vores bestillingsside. I finder den eksklusive menu her.

Maden vil hovedsageligt være afkølet ved afhentning eller udbringning. Der er dog ingen grund til bekymring – med maden får I en vejledning til opvarmning af maden. Dette tager omkring 45 minutter, alt efter hvilken menu der er tale om. I kan få maden leveret varm, men dette kræver minimum 25 kuverter og en prisstigning på 750 kr. Maden kan med dette tilbud leveres på hele Sjælland og kommer ca. 20 min inden spisetid!

Bestil vores Nordisk Buffet her

Menuer