Catering i Hillerød

Gaudium er et klassisk cateringfirma, som kan klare madlavningen til alverdens forskellige arrangementer uanset størrelse og type. Vi har hjemme i Rødovre og leverer mad til hele Sjælland – derfor kan vi naturligvis også klare catering i Hillerød. Dertil leverer vi også meget gerne vores mad ud af huset direkte til din hoveddør, Slip for opvasken!

Vi er meget passionerede omkring det nordiske køkken, og derfor er alle vores menuer også sammensat af nordiske retter. Ved at koncentrere vores energi omkring det vi brænder allermest for, tror vi på, at vi kan give dig den absolut bedste madoplevelse. Det er netop det, der er vores fornemste opgave.

Bestil gourmet catering i Hillerød uanset anledning

Er du på udkig efter gourmetcatering i Hillerød, er du kommet det helt rette sted hen. Vi leverer nemlig gerne mad til dit næste arrangement i Hillerød, og du kan være helt sikker på, at smagen og kvaliteten er helt i top, når du vælger Gaudium som cateringfirma. Vi tilbyder vores gourmet catering i Hillerød til både private og virksomheder.

Vi kan blandt andet tilbyde buffet ud af huset, og derudover laver vi sæsonbestemte menuer, således at du også kan bestille maden til årets julefrokost her hos os. Vi når altså vidt omkring, og derfor kan du også regne med, at vi kan lave en perfekt menu til dit arrangement.

Oplev catering i nordisk stil

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer, og vi gør meget ud af at udarbejde menuer, hvor hver enkelt ingrediens kommer helt til sin ret. Det resulterer i gennemtænkte menuer, som vil være med til at gøre dit arrangement til noget helt særligt.

Ønsker du at give dine gæster en helt unik madoplevelse, er Gaudium det rette valg, og uanset hvilket arrangement du skal holde, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen frem til en løsning, som giver mening for dig.

Gaudium