Mad ud af huset i Tølløse

Byd smagsløgene på en helt særlig oplevelse med catering i Tølløse. Hos Gaudium er vi et hold af erfarne og passionerede kokke, der sætter kvaliteten og smagsoplevelsen over alt andet, og vi leverer med glæde catering direkte til din dør i Tølløse. Med vores veludviklede sans for detaljen og ønske om at give dig og dine gæster en aften ud over det sædvanlige, sørger vi for lækker mad ud af huset, der er kreeret med omhu og et unikt instinkt for en udsøgt og varieret smagsoplevelse i hver eneste bid.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Eksklusiv særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Signatur buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

NYHED i 2020! Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye…

Gastro Deluxe buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Catering i særklasse

Gaudium er blandt den gastronomiske cateringelite, og det er ikke bare noget, vi selv siger. Vores kunder er også enige. I hvert fald hvis vi bedømmer ud fra TrustPilot, hvor vi ligger nr. 1. Men det er ikke bare for at prale (selvom vi også er glade for det). Vi mener helt og holdent, at en af de største årsager til vores kunders tilfredshed, er vores fokus på ikke bare den udsøgte smagsoplevelse men på hele smagsrejsen.

Mad ud af huset der tager dine smagsløg på en rejse

Smagsrejsen starter nemlig ikke med smagen eller konsistensen; den starter med øjnene, der får tænderne til at løbe i vand; med næsen, der får færten af nogle velduftende retter, som alle komplimenterer hinanden på hver sin måde; med forventningen om smag og konsistens og overraskelsen, når det viser sig, at det du lige har sat tænderne i, overgår alle dine forventninger.

Catering der bringer folk sammen

Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke, og enhver sammenkomst lider, hvis maden er kedelig og uinspireret. Lækker mad, derimod, bringer ikke bare folk sammen; den hjælper også gevaldigt på enhver stor familiesammenkomst, såsom barnedåb, bryllup eller nytårsfrokost, hvor normalt fjerne sider af familien, kan nemmere og hurtigere få noget at deles og snakke om. Med en fuld mave og en tilfreds gane får man bedre tungen på gled.

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.