Mad ud af huset i Faxe

Gaudium tilbyder catering og mad ud af huset i Faxe af højeste kaliber. Uanset om du søger mad ud af huset til en mindre sammenkomst eller catering til en stor fest på over hundred kuverter, så har vi altid fokus på mindst tre områder: udsøgte nordiske retter, nøje sammensatte menuer og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige — for ikke at glemme nem og bekvem bestilling lige til din dør i Faxe.

Det er alt sammen del i årsagen til, vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Tilfredse kunder med tilfredse ganer og glade maver er vores mål. Det er det, vi kalder førsteklasses catering og mad ud af huset.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Eksklusiv særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Signatur buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

NYHED i 2020! Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye…

Gastro Deluxe buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Catering der skaber en unik stemning

Vores gourmet mad ud af huset leveres på dagen som bestilt, lækkert og flot anrettet, så du kan forkæle dig selv og dine gæster med en buffet, der kan lidt mere end bare få tænderne til at løbe i vand. Vi er nemlig af den overbevisning, at god mad skal kunne mere end bare smage godt. Den skal også være med til at underbygge enhver sammenkomsts gode stemning og hjælpe mennesker — gamle såvel som nye venner og bekendte — til at få tungen på gled og det gode humør frem.

Et bredt udvalg af mad ud af huset

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige menuer og buffeter, så du har bedre mulighed for at finde lige præcis det, du søger. Du kender trods alt mere til, hvad dine gæster foretrækker, end vi gør, og det udnytter vi med glæde til at gøre jeres aften endnu bedre, med mad der mætter og samtidig får smagsløgene til at synge.

Catering i særklasse

Sidst men ikke mindst, så vil vi også gerne lige prale lidt. Vi ligger nemlig som nævnt nr. 1 på TrustPilot, og det er vi meget stolte af. Vores mål er at give dig og dine gæster en aften med mad, I sent vil glemme. Og samtidig vil vi også gerne gøre det hele lidt lettere for dig. Hvorfor spilde værdifuld tid og energi på madlavningen, når der er så meget andet at planlægge og sørge for i forbindelse med festen? Lad os klare maden, så du kan fokusere på gæsterne. Det er trods alt det, mad ud af huset er til. Vi klarer skeerne.

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.