Mad ud af huset i Faxe

Gaudium tilbyder catering og mad ud af huset i Faxe af højeste kaliber. Uanset om du søger mad ud af huset til en mindre sammenkomst eller catering til en stor fest på over hundred kuverter, så har vi altid fokus på mindst tre områder: udsøgte nordiske retter, nøje sammensatte menuer og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige — for ikke at glemme nem og bekvem bestilling lige til din dør i Faxe.

Det er alt sammen del i årsagen til, vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Tilfredse kunder med tilfredse ganer og glade maver er vores mål. Det er det, vi kalder førsteklasses catering og mad ud af huset.

Catering der skaber en unik stemning

Vores gourmet mad ud af huset leveres på dagen som bestilt, lækkert og flot anrettet, så du kan forkæle dig selv og dine gæster med en buffet, der kan lidt mere end bare få tænderne til at løbe i vand. Vi er nemlig af den overbevisning, at god mad skal kunne mere end bare smage godt. Den skal også være med til at underbygge enhver sammenkomsts gode stemning og hjælpe mennesker — gamle såvel som nye venner og bekendte — til at få tungen på gled og det gode humør frem.

Et bredt udvalg af mad ud af huset

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige menuer og buffeter, så du har bedre mulighed for at finde lige præcis det, du søger. Du kender trods alt mere til, hvad dine gæster foretrækker, end vi gør, og det udnytter vi med glæde til at gøre jeres aften endnu bedre, med mad der mætter og samtidig får smagsløgene til at synge.

Catering i særklasse

Sidst men ikke mindst, så vil vi også gerne lige prale lidt. Vi ligger nemlig som nævnt nr. 1 på TrustPilot, og det er vi meget stolte af. Vores mål er at give dig og dine gæster en aften med mad, I sent vil glemme. Og samtidig vil vi også gerne gøre det hele lidt lettere for dig. Hvorfor spilde værdifuld tid og energi på madlavningen, når der er så meget andet at planlægge og sørge for i forbindelse med festen? Lad os klare maden, så du kan fokusere på gæsterne. Det er trods alt det, mad ud af huset er til. Vi klarer skeerne.

Gaudium