Copenhagen catering

Gaudium er et catering firma, der udelukkende laver nordisk inspireret mad til alle slags arrangementer – store som små. Hos Gaudium går vi ikke på kompromis med kvalitet uanset kvantitet. Sammenlignet med mange andre cateringfirmaer skiller vi os primært ud ved at bruge de råvarer, der er lige uden for vores dør, og som har deres oprindelse i den nordiske natur. Vi lægger stor vægt på hver enkelt råvare og er af den overbevisning, at den ultimative madoplevelse kræver ekstraordinær behandling og respekt for råvaren, således man får det bedste frem i disse.

Uanede muligheder

Vores menukort er baseret på årstidens ingredienser. På den måde sikres det, at det kun er de mest friske ingredienser der bliver brugt i vores køkken, som er nøje udvalgt af vores kokke. Vores store viden omkring hver råvares kunnen og smag gør, at vi er i stand til at sætte unikke smagsoplevelser sammen. Bestil nemt Copenhagen catering til dit arrangement og lad os stå få maden.

Levering

I kan bestille lige den ordning i finder mest attraktiv på vores bestillingsside. Her finder I de lækre menuer.

Maden vil være kold både ved afhentning og levering, men fat mod, der følger en grundig vejledning med. Maden er nem at opvarme – det tager kun omkring 45. minutter (afhængigt af menu).

Menuer