Luksus Catering

I skal holde jeres livs fest og fejres i familie og gode venners lag. Det stiveste puds er fundet frem, champagnen er købt og de perfekte omgivelser er booket – nu mangler kun maden. Den sørger vi for med vores luksus catering, så I udelukkende skal koncentrere jer om at nyde festen!

Hos Gaudium er vi specialiseret i at lave luksus mad til både små og store arrangementer. Hvad der adskiller vores catering sammenlignet med andre, er at fokus udelukkende er på det nordiske køkken og dets råvarer. Vi har mange års ekspertise i at lave velsmagende retter til det kvalitetsbevidste, danske publikum, som ved, hvad god mad er.

Lækker luksus catering fra Gaudium

Vores luksus buffeter er blevet til i samarbejde med nogle af branchens mest kompetente kokke, hvor vores mad har et strejf af ”star quality”. Vores retter er på grund af råvarernes naturlige, høje kvalitet, og kokkenes evner til at skabe æstetiske mesterværker, ekstraordinære smagsoplevelser for alle, der prøver dem. Vores Nordisk Luksusbuffet består blandt andet af dansk kalv med af skovsvampe og citronskal, rosmarinkartofler, nordisk pesto med nødder og parmesan og chokoladekage.

Levering

I kan bestille den fantastiske mad direkte på vores bestillingsside. Det er muligt at få et større overblik over vores menuer her.

Luksus buffetten vil være kold både ved afhentning og levering. Fat mod, der følger en grundig vejledning med! Maden er nem at opvarme – det tager kun omkring 45. minutter (afhængigt af menu). Læs alle ofte stillede spørgsmål her.

Alt vores mad leveres i flot og præsentabelt engangsemballage, så I slipper for at tilbagelevere returfade eller termokasser. Og vigtigst – opvasken!

Bestil luksus catering fra Gaudium HER

Menuer