Luksus Catering

I skal holde jeres livs fest og fejres i familie og gode venners lag. Det stiveste puds er fundet frem, champagnen er købt og de perfekte omgivelser er booke – nu mangler kun maden. Den sørger vi for med vores luksus catering, så I udelukkende skal koncentrere jer om at nyde festen!

Hos Gaudium er vi specialiseret i at lave luksus mad til både små og store arrangementer. Hvad der adskiller vores catering sammenlignet med andre, er at fokus udelukkende er på det nordiske køkken og dets råvarer. Vi har mange års ekspertise i at lave velsmagende retter til det kvalitetsbevidste, danske publikum, som ved, hvad mad god er.

Lækker luksus catering fra Gaudium

Vores luksus buffet er blevet til i samarbejde med nogle af branchens mest kompetente kokke, hvor vores mad har et strejf af ”star quality”, da Gaudium er blevet til i samarbejde med en Michelin-kok. Vores retter er på grund af råvarernes naturlige, høje kvalitet, og kokkenes evner til at skabe æstetiske mesterværker, ekstraordinære smagsoplevelser for alle, der prøver dem. Vores luksusbuffet består blandt andet af dansk kalv med af skovsvampe og citronskal, rosmarinkartofler, nordisk pesto med nødder og parmesan og chokoladekage.

Levering

I kan bestille den fantastiske mad direkte på vores bestillingsside. Det er muligt at få et større overblik over vores menuer her.

Luksus buffetten vil være kold både ved afhentning og levering. Fat mod, der følger en grundig vejledning med! Maden er nem at opvarme – det tager kun omkring 45. minutter (afhængigt af menu). Vi leverer maden varm, såfremt det ønskes, men dette kræver minimum 25 kuverter. Prisen for varm levering er 700 kr – men så er leveringen fri på hele Sjælland!

Alt vores mad leveres i flot og præsentabelt engangsemballage, så I slipper for at tilbagelevere returfade eller termokasser. Og vigtigst – opvasken!

Bestil luksus catering fra Gaudium HER