#1 i Catering med 97% fem-stjernede anmeldelser.

Vores drivkraft til at levere gennemførte madoplevelser.

Baseret på 4700+ anmeldelser

Julefrokost Ballerup

Atter engang er det blevet tid til at høre de glade julesange og samles om et bord til julefrokost med vores gæster. Hos Gaudium har vi gjort det let for dig, der skal holde julefrokost. Du har netop nu muligheden for at bestille julebuffet i Ballerup. Hvad enten I er et stort eller lille selskab, kan vi tilbyde jer julefrokost ud af huset i hele Ballerup.

Julefrokost i Ballerup lavet med kærlighed

Måske det er dig, som skal stå for årets julefrokost i Ballerup – eller har gjort det i mange år i streg. I så fald, er det ingen hemmelighed, at det er meget tidskrævende at afholde julefrokost, da der er så mange forberedelser der skal gøres ude i køkkenet. Lad os hjælpe! Det bliver ikke lettere, da vi sørger for at stå klar med vores julebuffet, og du kan derfor let bruge tiden på en masse andet julehygge, inden dine gæster ankommer.

Når du bestiller vores lækre julebuffet til din julefrokost i Ballerup, får du ikke bare en helt almindelig julebuffet. Vores dygtige kokke er alle passionerede omkring madlavningen, hvorfor vi også kan skrive under på, at vi leverer en velsmagende og overdådig julebuffet i Ballerup.

Vores julefrokost menu er sammensat med masser af kærlighed, og den er helt ligesom vi kender den traditionelle julebuffet. Alt fra sild, julesalat, and, kartofler, julesauce og ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce. Intet af vores mad i julebuffeten er købt – alt er lavet 100% fra bunden.

Julefrokost ud af huset med nordisk twist

Det eneste der gør til, at vores julefrokost skiller sig ud, er det nordiske twist. Alle vores dygtige og passionerede kokke har et stort og bredt kendskab til det nordiske køkken. Dette betyder derfor også for dig, som bestiller en julefrokost ud af huset i Ballerup, at du får en julebuffet med friske råvarer i høj kvalitet.

Alle vores kokke går gerne den ekstra mil for dig og dine gæster, når der bestilles mad til julefrokost i Ballerup, hvorfor dig og dine gæster også kan være klar på en madoplevelse, som er helt igennem udsøgt.

Vi leverer julefrokosten direkte til døren i Ballerup

Det bliver ikke lettere, når du bestiller vores julefrokost ud af huset i Ballerup. Vi sørger for at tilberede al maden, og vi sætter det hele i termokasser, så det er klart til at blive fragtet direkte til din hoveddør. Julefrokosten bliver leveret kold, og vi har naturligvis sørget for en nem vejledning, så du let kan opvarme maden, når du og dine gæster skal nyde maden til jeres julefrokost. Læs mere om dette i vores FAQ.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din booking foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bookingsystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bookingsystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.