Julefrokost Ballerup

Atter engang er det blevet tid til at høre de glade julesange og samles om et bord til julefrokost med vores gæster. Hos Gaudium har vi gjort det let for dig, der skal holde julefrokost. Du har netop nu muligheden for at bestille julebuffet i Ballerup. Hvad enten I er et stort eller lille selskab, kan vi tilbyde jer julefrokost ud af huset i hele Ballerup.

Julefrokost i Ballerup lavet med kærlighed

Måske det er dig, som skal stå for årets julefrokost i Ballerup – eller har gjort det i mange år i streg. I så fald, er det ingen hemmelighed, at det er meget tidskrævende at afholde julefrokost, da der er så mange forberedelser der skal gøres ude i køkkenet. Lad os hjælpe! Det bliver ikke lettere, da vi sørger for at stå klar med vores julebuffet, og du kan derfor let bruge tiden på en masse andet julehygge, inden dine gæster ankommer.

Når du bestiller vores lækre julebuffet til din julefrokost i Ballerup, får du ikke bare en helt almindelig julebuffet. Vores dygtige kokke er alle passionerede omkring madlavningen, hvorfor vi også kan skrive under på, at vi leverer en velsmagende og overdådig julebuffet i Ballerup.

Vores julefrokost menu er sammensat med masser af kærlighed, og den er helt ligesom vi kender den traditionelle julebuffet. Alt fra sild, julesalat, and, kartofler, julesauce og ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce. Intet af vores mad i julebuffeten er købt – alt er lavet 100% fra bunden.

Julefrokost ud af huset med nordisk twist

Det eneste der gør til, at vores julefrokost skiller sig ud, er det nordiske twist. Alle vores dygtige og passionerede kokke har et stort og bredt kendskab til det nordiske køkken. Dette betyder derfor også for dig, som bestiller en julefrokost ud af huset i Ballerup, at du får en julebuffet med friske råvarer i høj kvalitet.

Alle vores kokke går gerne den ekstra mil for dig og dine gæster, når der bestilles mad til julefrokost i Ballerup, hvorfor dig og dine gæster også kan være klar på en madoplevelse, som er helt igennem udsøgt.

Vi leverer julefrokosten direkte til døren i Ballerup

Det bliver ikke lettere, når du bestiller vores julefrokost ud af huset i Ballerup. Vi sørger for at tilberede al maden, og vi sætter det hele i termokasser, så det er klart til at blive fragtet direkte til din hoveddør. Julefrokosten bliver leveret kold, og vi har naturligvis sørget for en nem vejledning, så du let kan opvarme maden, når du og dine gæster skal nyde maden til jeres julefrokost. Læs mere om dette i vores FAQ.