Julefrokost Farum

Juleklokkerne ringer og duften af gran spreder sig. Det kan vist ikke være gået forbi nogens næse, at det er juletid, og dette indbyder til de årlige julefrokoster. Hos Gaudium tilbyder vi dig som vært en mere afslappende julefrokost i Farum. Du har nu rig mulighed for at bestille vores julefrokost ud af huset. Vi garanterer dig og dine gæster, at I får en smagsoplevelse, som I sent vil glemme.

Lækker julefrokost til alle i Farum

Måske er du værten for årets julefrokost i Farum. I så fald, vil du være personen, der står for skud, når maden skal tilberedes. Al maden skal spille til perfektion, og det kan være et stress-moment i sig selv. Det bør ikke være sådan for værten – værten bør være der for sine gæster og kunne slappe af – og det har vi gjort noget ved hos Gaudium. Vi tilbyder dig som vært en mere afslappende julefrokost ved at bestille vores julebuffet ud af huset. Vi garanterer dig og dine gæster, at I får en smagsoplevelse, som I sent vil glemme.

Julemad er noget af det bedste, som vi danskere kender til. Vi elsker at fylde vores maver, til vi revner. Vi har hos Gaudium derfor valgt at åbne op for vores julebuffet, så du og dine gæster får en julefrokost i Farum, der bliver udover det sædvanlige.

Gaudium er Danmarks største cateringvirksomhed, og vi har leveret mad til mere end 1 million danskere – Skal du med på listen? Vælger du os til at stå for maden til din julefrokost i Farum, er du garanteret en eksklusiv julebuffet med alle de danske klassikere, som vi kender dem. Én ting er dog anderledes, vores julebuffet er lavet med et nordisk twist. Hertil menes der, at vi kun benytter os af friske og kvalitetsråvarer, når vi laver maden til din julefrokost i Farum.

Vi har valgt at fokusere på det nordiske køkken, da det er her, at vi rigtig kan skabe kvalitet i vores mad, så vi sikrer vores kunder, at de får det bedste af maden med friske råvarer. Det er dermed også en garanti for dig og dine gæster, at I får en julebuffet til jeres julefrokost i Farum, der vil få mundvandet til at løbe – og noget I sent vil glemme.

Julefrokosten leveres direkte til hoveddøren

Vi ønsker naturligvis at gøre det ekstra let for dig, som er værten for julefrokosten i Farum, og vi tilbyder derfor også, at du kan få leveret jeres mad til julefrokosten direkte til hoveddøren. Vores kokke sørger for at tilberede julebuffeten, hvorefter maden nedkøles så saft, kraft og smag bevares. Herefter lægger vi maden i termokasser, hvortil du får en nem og udførlig guide til opvarmning af maden. Nemmere bliver det altså ikke at holde julefrokost!

Skal vi stå for julemaden? Kontakt os allerede i dag og læg din bestilling ind på en julebuffet. Vi glæder os til at tilberede maden til din julefrokost i Farum.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.