Julefrokost Farum

Juleklokkerne ringer og duften af gran spreder sig. Det kan vist ikke være gået forbi nogens næse, at det er juletid, og dette indbyder til de årlige julefrokoster. Hos Gaudium tilbyder vi dig som vært en mere afslappende julefrokost i Farum. Du har nu rig mulighed for at bestille vores julefrokost ud af huset. Vi garanterer dig og dine gæster, at I får en smagsoplevelse, som I sent vil glemme.

Lækker julefrokost til alle i Farum

Måske er du værten for årets julefrokost i Farum. I så fald, vil du være personen, der står for skud, når maden skal tilberedes. Al maden skal spille til perfektion, og det kan være et stress-moment i sig selv. Det bør ikke være sådan for værten – værten bør være der for sine gæster og kunne slappe af – og det har vi gjort noget ved hos Gaudium. Vi tilbyder dig som vært en mere afslappende julefrokost ved at bestille vores julebuffet ud af huset. Vi garanterer dig og dine gæster, at I får en smagsoplevelse, som I sent vil glemme.

Julemad er noget af det bedste, som vi danskere kender til. Vi elsker at fylde vores maver, til vi revner. Vi har hos Gaudium derfor valgt at åbne op for vores julebuffet, så du og dine gæster får en julefrokost i Farum, der bliver udover det sædvanlige.

Gaudium er Danmarks største cateringvirksomhed, og vi har leveret mad til mere end 1 million danskere – Skal du med på listen? Vælger du os til at stå for maden til din julefrokost i Farum, er du garanteret en eksklusiv julebuffet med alle de danske klassikere, som vi kender dem. Én ting er dog anderledes, vores julebuffet er lavet med et nordisk twist. Hertil menes der, at vi kun benytter os af friske og kvalitetsråvarer, når vi laver maden til din julefrokost i Farum.

Vi har valgt at fokusere på det nordiske køkken, da det er her, at vi rigtig kan skabe kvalitet i vores mad, så vi sikrer vores kunder, at de får det bedste af maden med friske råvarer. Det er dermed også en garanti for dig og dine gæster, at I får en julebuffet til jeres julefrokost i Farum, der vil få mundvandet til at løbe – og noget I sent vil glemme.

Julefrokosten leveres direkte til hoveddøren

Vi ønsker naturligvis at gøre det ekstra let for dig, som er værten for julefrokosten i Farum, og vi tilbyder derfor også, at du kan få leveret jeres mad til julefrokosten direkte til hoveddøren. Vores kokke sørger for at tilberede julebuffeten, hvorefter maden nedkøles så saft, kraft og smag bevares. Herefter lægger vi maden i termokasser, hvortil du får en nem og udførlig guide til opvarmning af maden. Nemmere bliver det altså ikke at holde julefrokost!

Skal vi stå for julemaden? Kontakt os allerede i dag og læg din bestilling ind på en julebuffet. Vi glæder os til at tilberede maden til din julefrokost i Farum.