Julefrokost Faxe

Det er atter juletid og det betyder naturligvis, at der igen skal afholdes julefrokost i Faxe. Vi skal igen samle familie og venner rundt om det store bord, til et større festmåltid. Hos Gaudium tilbyder vi julebuffet, som du kan nyde sammen med dine gæster hjemme hos dig selv til årets julefrokost i Faxe. Vi tør godt garantere, at dette bliver en gourmet julefrokost ud af huset, som I sent vil glemme.

Julefrokost i Faxe der tilfredsstiller de sultne maver

Hos Gaudium har vi igennem de sidste mange år tilfredsstillet mere end 1 million danskere med vores eksklusive catering. Vi er Danmarks største cateringvirksomhed, og vi er stolte af det! Catering og eksklusivitet går ofte ikke hånd i hånd med hinanden, men det har vi valgt at lave om på.

Med vores julebuffet ud af huset er du sikret en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Vi er sikre på, at det vil blive et kæmpe hit til julefrokosten hjemme hos dig i Faxe. Vores julebuffet er kendetegnet ved den danske og klassiske julemenu, som vi alle kender – dog med ét lille ekstra twist.

Alle vores dygtige kokke er uddannet i det nordiske køkken, som vi også bruger i al vores madlavning. Kort og godt, betyder det, at vi kun bruger friske råvarer af høj kvalitet, når vi sammensætter vores menuer. Det er derfor også en garanti for dig og dine gæster, at I får en julefrokostmenu, der vil slå benene væk under jer. Bestiller du vores julebuffet til årets julefrokost i Faxe, er du og dine gæster sikret et måltid, som I sent vil glemme.

Julebuffet uden det store besvær

Vores dygtige kokke står klar i vores køkken og tilbereder maden, så den er klar til julefrokosten i Faxe. Du har muligheden for enten selv komme forbi os og hente maden, eller vi kan levere den direkte til din hoveddør. Vælger du at få maden leveret, sørger vores kokke for at nedkøle maden nøje efter forskrifterne, så smagen og mørheden bevares i maden. Herefter kommer maden i vores termokasser, og vi vedlægger naturligvis en udførlig guide til dig, så du nemt kan opvarme maden, hvorved smagen og kraften fortsat bevares. Det bliver altså ikke nemmere at holde en julefrokost i Faxe end dette.

Lyder det ikke alt sammen rigtig godt? I så fald, at vi har fanget din interesse, står vi klar til at tage imod bestilling på vores julebuffet til årets julefrokost i Faxe.