Julefrokost Faxe

Julepynten hænger rundt i gaderne, de glade smil og hjælpsomheden er trådt frem i Danmark – og selvfølgelig også i Faxe. Det er atter blevet juletid, og det betyder naturligvis også, at der igen skal afholdes julefrokost i Faxe. Vi skal have samlet familie og venner rundt om det store bord, til et større festmåltid.

Hos Gaudium har vi valgt igen i år at lancere vores traditionelle julebuffet, som du kan nyde sammen med dine gæster hjemme hos dig til årets julefrokost i Faxe. Vi tør godt garantere dig og dine gæster, at dette bliver en gourmet julefrokost, som I sent vil glemme.

Julebuffeten der tilfredsstiller de sultne maver

Hos Gaudium har vi igennem de sidste mange år tilfredsstillet mere end 500.000 danskere med vores eksklusive catering. Vi er Danmarks største cateringvirksomhed, og vi er stolte af det! Catering og eksklusivitet går ofte ikke i hak med hinanden, men det har vi valgt at lave om på.

Med vores julebuffet er du sikret en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Vi er sikre på, at det vil blive et kæmpe hit til julefrokosten hjemme hos dig i Faxe. Vores julebuffet er kendetegnet den danske og klassiske julemenu, som vi alle kender – dog med ét lille ekstra twist.

Alle vores dygtige kokke er uddannet i det nordiske køkken, som vi også bruger i al vores madlavning. Kort og godt, betyder det, at vi kun bruger friske råvarer af høj kvalitet, når vi sammensætter vores menuer. Det er derfor også den garanti for dig og dine gæster, at I får en julefrokostmenu, der vil slå benene væk under jer. Bestiller du vores julebuffet til årets julefrokost i Faxe, er du og dine gæster sikret et måltid, som I sent vil glemme.

Julebuffet uden det store besvær

Vores dygtige kokke står klar i vores køkken og tilbereder maden, så den er klar til julefrokosten i Faxe. Du har muligheden for enten selv komme forbi os og hente maden, eller vi kan levere den direkte til din hoveddør. Vælger du at få maden leveret, skal vi blot vide én ting: Ønsker du maden leveret kold eller varm?

Falder valget på en kold levering, da du gerne vil være ude i god tid, sørger vores kokke for at nedkøle maden nøje efter forskrifterne, så smagen og mørheden bevares i maden. Hertil kommer maden i vores termokasser, og vi vedlægger naturligvis en punktlig guide til dig, så du nemt kan opvarme maden, hvorved smagen og kraften fortsat hænger ved. Det bliver altså ikke nemmere at holde en julefrokost i Faxe end dette.

Skulle I være et selskab eller en virksomhed på +50 personer, har I mulighed for at tilkøbe en kok til jeres julefrokost i Faxe. Vores dygtige kok sørger for opvarmningen af maden, skæring af kødet, anretning og naturligvis en udførlig gennemgang af, hvad I skal til at sætte tænderne i.

Lyder det ikke alt sammen rigtig godt? I så fald, at vi har fanget din interesse, står vi klar til at tage imod bestilling på vores julebuffet til årets julefrokost i Faxe.

Gaudium