Julefrokost Greve

Julen står for døren, julepynten fylder rundt i de danske hjem, og det er blevet tid til, at vi skal holde de årlige julefrokoster, hvor vi skal nyde den gode julemad. Igen i år har du mulighed for at bestille vores julebuffet fra Gaudium. Med vores julefrokost ud af huset er du og dine gæster garanteret en gourmetoplevelse til jeres julefrokost i Greve, som I sent vil glemme.

Vi sørger for de sultne maver til julefrokosten i Greve

Igennem flere år har vi hos Gaudium leveret mad til mange forskellige anledninger. Vi er Danmarks største cateringfirma, hvor vi har mættet mere end 1 million danskere med vores eksklusive mad. Dertil har vi nu også valgt at mætte de tomme maver med en god klassisk julebuffet. Skal vi stå for din julefrokost i Greve?

Vores julebuffet er netop som vi kendetegner en dansk og klassisk julebuffet. Alt fra and og rødkål til ris a la mande. Der er dog kun én ting, som skiller sig ud. Vores julebuffet er krydret med et nordisk twist. Det betyder såmænd blot det, at vores dygtige kokke kun benytter sig af friske kvalitetsråvarer, da vi hos Gaudium ikke går ned på kvaliteten i vores madlavning.

Vi kan derfor garantere dig og dine gæster, at I får en smagsoplevelse udover det sædvanlige, når du bestiller vores julebuffet til julefrokosten i Greve. Vi tør godt garantere dig, at du sikkert ender med at blive værten igen næste år til årets julefrokost.

Gourmet julefrokost i Greve leveret direkte til døren

Hos Gaudium går vi op i vores kunder, og vi ønsker derfor at yde den bedste service, hvorfor vi også tilbyder dig, at du kan få julebuffeten leveret direkte til din hoveddør. Du slipper for at skulle ud i myldretrafikken, og kan i stedet gå og pynte ekstra op til julefrokosten i Greve.

Vælger du levering, er du garanteret, at vores kokke har stået og tilberedt maden, hvorefter den er nedkølet efter forskrifterne, så smag og kraft bevares bedst muligt i maden. Dertil har vi vedlagt en nem og udførlig guide, som du kan benytte, når du skal opvarme maden, så smag og kraft fortsat er bevaret efter opvarmningen. Dette giver dig og dine gæster de bedste forudsætninger for en god julefrokost i Greve.

Er vi begyndt at have fanget din interesse? Ønsker du os til at stå for maden til årets julefrokost i Greve, står vi allerede klar nu til at tage imod bestillinger. Kontakt os i dag, vi glæder os til at høre fra dig.