Julefrokost Haslev

Hos Gaudium forstår vi, at det er tidskrævende at lave velsmagende mad og anrette det ligeså. Vi har derfor igen i år åbnet op for vores bud på en julefrokost i Haslev i eksklusiv stil. Her er alt, hvad hjertet kan begære af udsøgt mad, der sikkert får din og gæsternes mund til at løbe i vand – og det bedste ved det hele er, at vi sørger for levering af julefrokost ud af huset i Haslev!

En gourmetjulefrokost gæsterne sent vil glemme

Duften af gran spreder sig i hjemmet, de gamle juleklassikere kører på anlægget, og du er i højt humør, fordi nu skal der holdes julefrokost i Haslev. Men som vært for en julefrokost, kan det være ekstra tidskrævende, da alt bare skal spille. Det kræver rigtig meget arbejde, at nå i mål med en god julebuffet.

Hos Gaudium gør vi en dyd i vores madlavning. Vi er stolte af at kunne kalde os Danmarks største catering virksomhed, og vi leverer derfor en udsøgt julefrokost hjem til dig i Haslev. Vores julefrokost er netop som du kender den klassiske. Alt fra rødkål, and, kartofler til ris a la mande.

Det eneste der er lidt anderledes ved vores julefrokostmenu er, at vi giver den et twist af det nordiske køkken. Det vil altså sige, at vi går ekstra ind for vores råvarer, så vi kun benytter friske råvarer i vores madlavning. Hertil tilberedes det efter bedste kvalitet af vores dygtige kokke som alle er specialister i det nordiske køkken.

Vælger du at bestille julefrokosten i Haslev hos Gaudium, så sørger vi naturligvis også for leveringen af din julemad. Vi har naturligvis gjort os omhyggelige med en udførlig vejledning over, hvordan du bedst muligt opvarmer maden og samtidig bevarer både saft, kraft og smag i hver enkel ret. Det bliver ikke mere simpelt!

Bestil årets julefrokost i Haslev hos Gaudium

Er din mund begyndt at løbe i vand? Det forstår vi virkelig godt! Vi er også selv ret så stolte over vores julefrokostmenu, og vi ønsker derfor at spare dig for den stress, der er i at tilberede al maden. Når du bestiller din julefrokost i Haslev, sørger vi naturligvis for, at der bliver en levering direkte til din hoveddør, så du blot skal sørge for anretningen af maden.

Dette giver automatisk også dig mere plads til at kunne koble mere af, gøre lidt ekstra ud af julehyggen og komme ud af køkkenet og være sammen med dine gæster. Med en julefrokost i Haslev fra Gaudium, er vi sikre på, at du bliver værten igen til årets julefrokost i rigtig mange år!

Vi har allerede nu åbent for vores bestillinger af julefrokost i Haslev, så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.