Julefrokost Helsinge

Alle de glade klassiske julesange er smidt på anlægget, og det er endelig blevet tid til den årlige julefrokost. Hos Gaudium har vi åbnet op for muligheden, for at bestille vores ekstraordinære julefrokost ud af huset, som vi tilbyder i hele Helsinge. Det bliver ikke lettere at holde julefrokost i Helsinge.

Julefrokost i Helsinge uden julestress

Skal du være vært ved dette års julefrokost? Du har sikkert allerede tænkt over menuen i flere uger, eftersom du gerne vil imponere dine gæster. Men det kan være hårdt og tidskrævende at være vært, da der ligger et stort arbejde og pres på at skabe den bedste julebuffet til dine sultne gæster. Hos Gaudium vil vi lave om på det. Værten skal ikke stresse rundt og ”gemme” sig i køkkenet, så gæsterne ikke får glæde af værtens selskab og opmærksomhed. Værten skal være ude ved gæsterne, så lad i stedet os sørge for julefrokosten!

Hos Gaudium er vi ikke blege for at sige, at vi er Danmarks største catering virksomhed. Vi har igennem mange år serviceret over 1 million danskere med vores skønne og eksklusive madoplevelser. Vi vil derfor også gerne dele denne oplevelse yderligere via vores julefrokostmenu.

Vores julefrokostmenu er netop som du kender den. Alle de gode, gamle klassikere er tilføjet. Der er dog kun én ting, der gør dem ekstraordinær. Vi har tilføjet vores lille twist i form af det nordiske køkken. Det betyder såmænd blot, at vi kun bruger friske råvarer, når vi tilbereder maden til din julefrokost i Helsinge. Hertil tilberedes vores mad af vores dygtige kokke, som alle er uddannet inden for det nordiske køkken.

Ved at du bestiller julefrokosten til Helsinge igennem os, sørger vi for at tilberede al maden til perfektion, så du og dine gæster får en uforglemmelig julefrokost. Maden leveres kold og vores kokke har lavet en omhyggelig og nem guide til dig, så du let kan opvarme maden, så den bevarer smag og kraft bedst muligt. Læs mere om levering af varm mad i vores FAQ her.

Lad os stå for din julefrokost i Helsinge

Bestiller du din julefrokost ud af huset igennem os, frigiver du automatisk mere tid til dig selv og dine gæster. Du kan agere som en vært der er mere tilstedeværende, eftersom du ikke skal stå ude i køkkenet og knokle i flere timer for at få skabt den bedste julefrokost i Helsinge.

Vi sørger for at levere julefrokostmenuen direkte til din hoveddør, så du blot skal sørge for anretningen og opvarmningen af maden. Brug derfor den resterende tid på at pynte op og gøre nogle ekstra lege og hygge klar til dine gæster.

Bestillingerne for julefrokostmenuerne er allerede åbne, og vi sidder derfor klar til at tage imod en bestilling fra dig, så du får en helt uforglemmelig julefrokost i Helsinge.