Julefrokost Helsingør

Er du vært for julefrokost i Helsingør og vil du gerne slippe for julestress? Hos Gaudium har vi endnu en gang i år lanceret vores bud på en eksklusiv julefrokost ud af huset med tidens store klassikere, der kan få din mund til at løbe i vand. Samtidig tilbyder vi levering af vores julefrokost i Helsingør og omegn, så det bliver så nemt for dig som muligt at imponere dine gæster med lækker mad.

Julefrokost i Helsingør der får juleklokkerne til at ringe

Årets julebuffet i Helsingør byder på et dejligt gensyn med de velkendte klassikere, der spænder imellem alt lige fra rødkål til ris a la mande. Med et moderne twist af nordisk gastronomi når det er bedst, kan du være helt sikker på, at julemenuen når helt nye højder, som vil imponere selv den mest kræsne gæst i selskabet.

Når du bestiller din julefrokost igennem os, har du mulighed for at vælge imellem afhentning eller levering. Hvis du vælger levering, får du leveret din julefrokost i god tid med en udførlig vejledning om, hvordan du opvarmer maden og samtidig bevarer den gode smag og saft i hver enkelt ret. Det bliver ikke meget nemmere end det!

Gaudium tilbyder gourmet julefrokost i særklasse

Hos Gaudium er vi stolte af at kunne kalde os for Danmarks største cateringvirksomhed. 1 million kunder har allerede stiftet bekendtskab med vores koncept, der bygger på nordisk kvalitetsmad serveret og leveret lige til fadet. Vores mad bygger på en gennemgående rød tråd, som tager udgangspunkt i det nordiske køkken, der byder på et væld af spændende, gastronomiske overraskelser og smagsoplevelser.

Alt for mange har desværre en fornemmelse af, at gourmetmad og catering er hinandens diametrale modsætninger. Derfor gør vi en dyd ud af at bevise dig det modsatte! Med friske råvarer og en tilberedning af allerbedste kvalitet kan vi forsikre dig om, at vi har formået at kombinere det bedste fra to verdener – nemlig gastronomi direkte til din spisestue eller arbejdsplads. På den måde kan du få restaurantoplevelsen med dig hjem uden at gå på kompromis med madens kvalitet, når du bestiller julefrokost ud af huset i Helsingør.

Få leveret julefrokost ud af huset i Helsingør

Skal det være nemt og lækkert at få styr på årets julebuffet i Helsingør, tilbyder vi hos Gaudium levering direkte til døren i hele Helsingør og omegn. Vi leverer maden kold med en udførlig vejledning i, hvordan maden skal opvarmes korrekt. Det gør vi for at bevare smagen og konsistensen bedst muligt. Der er åbent for bestillinger af julefrokost allerede nu, så tøv ikke med at bestille årets julefrokost i Helsingør.

Menu