Julefrokost Herlev

Har du fået værtsrollen i år til at stå for julefrokosten i Herlev, og er allerede nu godt i gang med at planlægge menuen? Hos Gaudium er vi klar over, at det kan være en tidsstressende faktor at være den der står for julefrokosten, eftersom man så gerne vil gøre det ekstra godt for sine gæster, og maden skal bare spille til perfektion. Nogle gange kunne det altså bare være dejligt, med en nem og velsmagende julefrokost leveret lige til døren.

Den tanke har vi også tænkt hos Gaudium, hvorfor vi nu har åbnet op for muligheden for at få leveret en eksklusiv julebuffet til din julefrokost i Herlev. Vi ønsker at give dig som vært mere overskud til at kunne slappe af ved det store bord, og i stedet nyde den lækre julebuffet i samvær med dine gæster.

Julefrokostmenu med nordisk twist

Julefrokosten er her, hvor vi samles om et bord, og vi vender de mange historier og samtaler imellem gæsterne. Og maden bliver hurtigt samlingspunktet, hvorfor maden også skal sidde lige i skabet.

Hos Gaudium er vi stolte af, at vi kan kalde os Danmarks største cateringvirksomhed, hvortil vi har mættet mere end 500.000 danskere med vores eksklusive gourmetmad. Hertil ville vi også yde denne service igennem vores julefrokostmenu, så vi kan mætte endnu flere personer.

Vores julefrokostmenu er ligesom vi alle danskere kender den. Det er alle de gamle klassikere, som får mundvandet til at løbe. Det eneste der er anderledes ved vores julefrokostmenu er, at vi har inkorporeret et nordisk twist i vores mad. Det vil altså sige, at vi kun benytter os af friske kvalitetsråvarer, når vi laver udsøgt mad til julefrokosten i Herlev.

Alle vores kokke er uddannet i det nordiske køkken, og vi kan derfor også garantere jer en julefrokostmenu, der vil få selv den mest kræsende person i selskabet til at elske vores julefrokostmenu.

Julefrokosten leveres direkte til døren

Det kunne ikke blive nemmere at holde julefrokost i Herlev med Gaudium på sidelinjen. Vi sørger for at tilberede alt maden for dig. Vores kokke sørger for at nedkøle maden efter de rette forskrifter, så maden bevarer smag og saftighed. Hertil kommer det i termokasser, og bliver leveret direkte til din hoveddør.

Det eneste du skal gøre herfra er, at du skal træffe et valg. Ønsker du julefrokostmenuen leveret kold eller varm? Vælges den kolde levering, har vi selvfølgelig vedlagt en udførlig og nem guide til dig, så du med sikkerhed kan opvarme maden til årets julefrokost i Herlev.

Det bliver altså ikke nemmere! Du som vært får mere plads til alt det sjove og tiden med gæsterne. Du kan nu i stedet bruge tiden på at pynte ekstra op til årets julefrokost i Herlev og byde dine gæster velkommen til måske et glas hjemmelavet glögg.

Som en ekstra lille gevinst, kan vi tilbyde en af vores dygtige kokke, som kommer med ud og sørger for opvarmning, udskæring af kødet og anretningen af maden. (Minimum 50 kuverter).

Vores bestillinger til julefrokost i Herlev er allerede åbne nu her, så hold dig endelig ikke tilbage. Kom godt i forkøbet og bestil årets julefrokostmenu allerede i dag, så du og dine gæster er sikret en uforglemmelig smagsoplevelse til jeres julefrokost i Herlev.

Gaudium