Julefrokost Herlev

Har du fået værtsrollen for årets julefrokost i Herlev, og skal du til at planlægge menuen? Måsker frygter du allerede nu, hvor lang tid du kommer til at bruge i køkkenet? Hos Gaudium kender vi problemet, og derfor tilbyder vi nu levering af vores eksklusive julefrokostmenu i Herlev. På den måde får du meget mere tid til dine gæster, så I alle kan nyde julefrokosten i ro og mag. Velbekomme!

Julefrokostmenu med nordisk twist

Julefrokosten er her, hvor vi samles om et bord, og vi vender de mange historier og samtaler imellem gæsterne. Og maden bliver hurtigt samlingspunktet, hvorfor maden også skal sidde lige i skabet.

Hos Gaudium er vi stolte af, at vi kan kalde os Danmarks største cateringvirksomhed, hvortil vi har mættet mere end 1 million danskere med vores eksklusive gourmetmad. Hertil ville vi også yde denne service igennem vores julefrokostmenu, så vi kan mætte endnu flere personer.

Vores julefrokostmenu er ligesom alle vi danskere kender den. Det er alle de gamle klassikere, som får mundvandet til at løbe. Det eneste der er anderledes ved vores julefrokostmenu er, at vi har inkorporeret et nordisk twist i vores mad. Det vil altså sige, at vi kun benytter os af friske kvalitetsråvarer, når vi laver udsøgt mad til julefrokosten i Herlev.

Alle vores kokke er uddannet i det nordiske køkken, og vi kan derfor også garantere jer en julefrokostmenu, der vil få selv den mest kræsne person i selskabet til at elske vores julefrokostmenu.

Julefrokosten leveres direkte til døren

Det kunne ikke blive nemmere at holde julefrokost i Herlev med Gaudium på sidelinjen. Vi sørger for at tilberede alt maden for dig. Vores kokke sørger for at nedkøle maden efter de rette forskrifter, så maden bevarer smag og saftighed. Hertil kommer det i termokasser, og bliver leveret direkte til din hoveddør.

Det eneste du skal gøre herfra er, at opvarme og anrette herlighederne.Vi har selvfølgelig vedlagt en udførlig og nem guide til dig, så du med sikkerhed kan opvarme maden helt perfekt til årets julefrokost i Herlev.

Det bliver altså ikke nemmere! Du som vært får mere plads til alt det sjove og tiden med gæsterne. Du kan nu i stedet bruge tiden på at pynte ekstra op til årets julefrokost i Herlev og byde dine gæster velkommen til måske et glas hjemmelavet glögg.

Vores bestillinger til julefrokost i Herlev er allerede åbne nu her, så hold dig endelig ikke tilbage. Kom godt i forkøbet og bestil årets julefrokostmenu allerede i dag, så du og dine gæster er sikret en uforglemmelig smagsoplevelse til jeres julefrokost i Herlev.