Julefrokost København

Står du for årets julefrokost i København i 2022? Lad Gaudium sørge for tilberedningen af jeres julefrokost – så slipper du samtidig for alt besværet, med at skulle handle og stå timevis i køkkenet, for at tilberede årets julefrokost menu. Vi leverer julefrokost ud af huset i hele København, samt i Storkøbenhavn og omegn, så du kan nemt få en luksus julefrokost take away leveret lige til døren.

 

Eksklusiv julefrokost 2022 i København

Står du for årets julefrokost i København eller omegn? Hvis du har prøvet at stå for en julefrokost før, så ved du sikkert allerede hvor meget arbejde og forberedelse det rent faktisk kræver ude i køkkenet. Når man holder julefrokost er det vigtigste, at gæsterne er glade og tilfredse – og her spiller maden en afgørende rolle. For de fleste er det super vigtigt, at maden til julefrokosten er helt perfekt, så gæsterne kan gå mætte og glade hjem fra festen.

Men hvad nu, hvis du kunne være helt sikker på at få en eksklusiv og lækker julefrokost menu, hvor alle retterne bare smager fantastisk – uden at skulle løfte en finger selv?
Netop det får du hos Gaudium, hvor du har mulighed for at bestille årets julefrokost ud af huset i hele København og omegn – ja faktisk leverer vi på hele Sjælland.

Gaudium er et velrenommeret cateringfirma, som holder til i Storkøbenhavn, og vi tilbyder den mest udsøgte julebuffet i hele København. Hvad mere kan man ønske sig, end en helt ekstraordinært god julebuffet, og så endda med mulighed for levering af julefrokost ud af huset i hele København?

Julen varer lige til påske, men hvad med nytår? Slip for både indkøb, planlægning af menu, timevis af madlavning og ventetid, ved at bestille vores eksklusive nytårsmenu til årets sidste dag.

Vi leverer julefrokost ud af huset i hele København og omegn

Lad Gaudium levere din julefrokost i København – ja, faktisk på hele Sjælland! Slip for julestress og jag, ved at bestille din julefrokost ud af huset i København og på Sjælland. Når du lader os levere din julefrokost menu, så får du også mere tid til at nå i festtøjet, snuppe en lur inden gæsterne kommer eller give den ekstra gas med festligt julepynt. Du har selvfølgelig også mulighed for at bestille julefrokost take away i København og hente maden selv. Det gør du på vores adresse i Rødovre.

Hvor end du befinder dig i København, så kan vi hjælpe dig med din julefrokost. Uanset om det er en mindre eller større julefrokost som du skal afholde, så er det helt enormt tidskrævende, med de mange klassiske juleretter der hører sig til. Når du bestiller julemaden ud af huset hos Gaudium, så slipper du for at stresse rundt i køkkenet, og du får derfor mere overskud og tid til at slappe af, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster.

Netop derfor tilbyder vi hos Gaudium, at du kan få leveret hele julefrokostmenuen lige til hoveddøren, uanset hvor du skal holde julefrokost i København. Vores dygtige kokke har kort forinden tilberedt alt maden, som leveres godt pakket i termokasser. Det eneste du som vært skal gøre, er at opvarme og anrette menuen inden servering.

Imponer dine gæster med en julebuffet fra Gaudium

Vores kokke er alle specialister i det nordiske køkken, og vi laver derfor en julebuffet, som er nordisk inspireret. Dertil giver vi dig muligheden for at bestille vores julebuffet i hele København.

Vi kan garantere dig og dine gæster en smagsoplevelse, som vil forkæle jeres ganer. Vi går gerne den ekstra mil for at gøre det helt sublimt for dig, og du kan derfor se frem til skønne gourmetoplevelser fra Gaudium. Ligesom vores andre menuer, er vores eksklusive julebuffet sammensat i en skøn forening med sæsonens råvarer samt klassisk og traditionel julemad – selvfølgelig med Gaudiums karakteristiske nordiske twist, der tager madoplevelsen til nye højder.

Vores Luksus Julebuffet er som udgangspunkt kold, både ved afhentning og levering, men det er let at opvarme maden ved hjælp af den medfølgende grundige vejledning. Når du bestiller julefrokost ud af huset, bliver maden leveret i pæn engangsemballage, der både fungerer til opvarmning og servering. På denne måde slipper du også for at skulle tilbagelevere serveringsfade og termokasser tilbage til København, efter jeres julefrokost.

Julen bringer os alle velsignet bud og hvis Gaudium leverer din julefrokost til København og omegn, er der garanti for en skøn julestemning til jeres fest.

Julefrokost take away i København baseret på gode råvarer

Når du skal holde julefrokost for dine gæster, skal du naturligvis også være til stede. Ved at bestille vores julefrokost ud af huset i København, slipper du for at stå ude i køkkenet og i stedet har masser af tid sammen med dine gæster. Vi leverer vores julebuffet i København direkte til din hoveddør.

Det betyder, at du ikke selv skal bruge tid på hverken at lave maden eller hente den. Det eneste, du skal gøre, er, at varme maden op, når gæsterne ankommer. Du får en hel del mere tid til at være sammen med dine gæster, så I sammen kan nyde hinanden selskab over et lækkert måltid mad.
Et lækkert måltid starter med gode råvarer og hos Gaudium sørger vi for at finde de bedste, der lever op til vores høje kvalitetskrav. Den bedste smag fås fra råvarer, når de er i sæson og af samme årsag, bruger vi så vidt muligt sæsonernes aktuelle råvarer, så smagsoplevelsen er en, du vil tage med dig videre som et godt minde. Når du bestiller en eksklusiv julefrokost ud ud af huset i København og omegn, bliver du naturligvis også mødt af sæsonens skønneste råvarer.

De gode råvarer er basen for ethvert godt måltid, men bliver til en ren sanse symfoni, når de bliver sammensat af vores kompetente og erfarne kokke, der glæder sig til at tilberede din julefrokost her i 2022.

Gaudiums dygtige kokke sørger for at tilsætte den eneste råvare, der ikke kan købes for penge: nemlig kærlighed og det afspejler sig i smagen hver eneste gang. Kærlighed er den hemmelige ingrediens, der får hvert måltid til at nå nye højder og skaber rammerne for at smags- og duftindtryk kommer til sin fulde ret. Julen er hjertens fest og vi sørger for at give dit og dine gæsters festmåltid et ekstra stort skvæt kærlighed, når du bestiller din eksklusive Gaudium julefrokost i København og omegn.

En klassisk julemenu med et eksklusivt nordisk twist

Vores julebuffet er som du kender den. Der er alt, hvad hjertet kan begære, og det er den klassiske og traditionelle julebuffet. Det eneste der er anderledes for vores julebuffet er, at vi pifter den med et nordisk twist.

Når du bestiller en eksklusiv Gaudium julefrokost til København, kan du derfor se frem til at skulle forkæle smagsløgene, med alle de klassiske juleretter som normalt hører sig til en god julefrokost.

Vores julebuffet henvender sig til de fleste, men har du og dine gæster lyst til andet end traditionel julemad? Så kan du med ro i maven bestille en af vores mange andre lækre menuer til din julefrokost i København – de vil med garanti også få juleenglene til at synge.