Julefrokost ud af huset Næstved

Julen står for døren, og det er ligeledes blevet tid til den traditionelle julefrokost. En julefrokost kræver mange timer ude i køkkenet, da der er meget forberedelse, der skal bruges tid på. Denne tid er bedre brugt på dine gæster. Hos Gaudium har vi gjort det let og mindre tidskrævende for dig. Du har rig mulighed for at bestille vores eksklusive julefrokost ud af huset i Næstved.

Gaudium er et cateringfirma, der holder til på Sjælland, og vi tilbyder den mest udsøgte julebuffet i Næstved, som du nogensinde kunne drømme om – og det bedste ved det hele er, at du får muligheden for at hygge ekstra meget med dine gæster.

Ved at bestille vores mad ud af huset, får du ikke blot mere tid omkring dine gæster, men du slipper også for det hårde slid og stress ude i køkkenet. Du og dine gæster får ligeledes en julebuffet i Næstved, som er udover det sædvanlige.

Bestil julebuffet ud af huset i Næstved

Hvad enten det er en lille eller større julefrokost, der skal afholdes, så er det tidskrævende. Det hele starter allerede fra planlægningen af julefrokosten, og der skal handles ind, hvortil maden også skal laves. Men skal julefrokosten afholdes i Næstved, så lad Gaudium stå for jeres julebuffet ud af huset i Næstved. Vi sørger for at levere maden direkte til din hoveddør, og du behøver ikke gøre det store herfra. Vi har allerede tilberedt julebuffeten for dig, så det eneste vi kræver af dig, er du selv står for opvarmningen og anretningen.

Julefrokost menu Næstved

Når du bestiller julefrokosten ud af huset i Næstved fra Gaudium, kan vi garantere dig og dine gæster en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Det er ikke for sjov, at vi scorer første pladsen på TrustPilot indenfor kategorien; Catering. Vi er stolte og dygtige kokke, der alle vil elske at tilberede en julefrokost menu til dig i Næstved.

Vores julefrokost menu er som vi normalt kender den traditionelle julefrokost. Det eneste der er til forskel fra vores julebuffet ud af huset er, at vi har tilføjet et nordisk twist. Al vores mad er lavet med nordisk inspiration, og vi bruger derfor de bedste og mest friske råvarer, så vi kan sikre dig og dine gæster en sublim julefrokost ud af huset i Næstved.

Få julefrokosten direkte til hoveddøren i Næstved

Når der skal afholdes julefrokost, er det naturligvis nødvendigt, at værten også er til stede – ikke kun under selve spisningen men under hele dagen/aftenen. Hos Gaudium har vi derfor gjort os ekstra umage for at give dig en julefrokost i Næstved, hvor du kan være netop den vært, der bruger al tiden på dine gæster.

Når du bestiller vores julefrokost ud af huset i Næstved, sørger vi for at have alt pakket og klart til dig, og vi leverer derfor julefrokosten direkte til din hoveddør. Du behøver derfor nu ikke selv stå for at lave en stor julefrokost menu i Næstved. Det eneste, du skal gøre, er, at varme maden op, når gæsterne ankommer. Du får en hel del mere tid til at være sammen med dine gæster, så I sammen kan nyde hinanden selskab over et lækkert måltid mad.

Kontakt os

Gaudium.dk
Industrigrenen 15
2635 Ishøj
Tlf: +45 30 70 52 02
E-mail: [email protected]
CVR: 36889853

Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 9.00 – 18.00
Leveres i 2-timers intervaller


Varm Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 11.00 - 18.00
Leveres i 30 min. interval.
Min. 35 kuv.

Afhentning - Ishøj

Industrigrenen 15, 2635 Ishøj Hverdage kl. 10.00 – 16.00
Lørdage kl. 10.00 – 14.00
Søn- og helligdage kl. 10.00 – 12.00

Afhentning - Rødovre

Roskildevej 284, 2610 Rødovre Lørdage kl. 10.00 – 14.00

Menu