Julefrokost ud af huset Slagelse

Hos Gaudium vil vi hellere end gerne hjælpe dig med bedre at nyde din julefrokost med dine gæster, hvorfor vi har valgt at tilbyde julefrokost ud af huset i Slagelse. Vi har derfor valgt at lave en julefrokostmenu, som du kan bestille i hele Slagelse. Dette vil give dig mere ro, og du behøver ikke bruge flere timer ude i køkkenet på at forberede julefrokosten.

Julefrokost ud af huset i Slagelse

Det er atter blevet den tid på året, hvor der skal afholdes julefrokost. Vi skal samles med alle vores kære, hvor vi ikke mindst skal nyde en god omgang julemad, men også dele vores glæde og smil med vores gæster. Men at være værten for julefrokosten koster som regel mange timer ude i køkkenet, og det kan derfor føles stressende, når man skal stå med den opgave. Lad os hjælpe!

Hos Gaudium går vi ind for madlavning i høj kvalitet. Vores julefrokost ud af huset i Slagelse er derfor sammensat med kun de bedste og friske råvarer. Når du bestiller en julebuffet ud af huset hos os, kan vi garantere dig og dine gæster, at I får en eksklusiv madoplevelse udover det sædvanlige.

Vi har naturligvis holdt os til det, som vi danskere kalder den traditionelle julefrokost, hvor vi har alt fra sild, julesalat, and, kartofler, ris a la mande og den gode brune julesauce. Det eneste der er anderledes ved vores julefrokost ud af huset er, at vi har valgt at give vores julebuffet et nordisk twist. Alle vores dygtige kokke er specialister i det nordiske køkken, hvorfor vi også kan forsikre dig og dine gæster, at I får en julefrokost ud af huset, der er helt igennem eksklusiv.

Vi gør julefrokosten ud af huset til Slagelse let for dig

Når du vælger at bestille din julefrokost med levering i Slagelse hos Gaudium, skal du ikke selv stå for alt tilberedningen ude i køkkenet. Vores dygtige kokke sørger hver og en for at tilberede jeres julebuffet til perfektion.  Dette gør vi med tanken om, at du skal have mere tid til at kunne klargøre julestemningen i hjemmet fremfor at stresse rundt for at skabe den bedste julefrokost for dine gæster. Med vores julefrokost ud af huset i Slagelse, kan vi altså garantere en langt mere afslappende julefrokost for dig og ikke mindst dine gæster, da de automatisk vil kunne mærke dit samvær på et helt andet niveau.

Levering af julebuffet i Slagelse

Ved bestillingen af vores julebuffet sørger vi naturligvis også for at levere maden til dig. Vi leverer som udgangspunkt din julebuffet direkte til din hoveddør og al maden er kold. Dette er helt bevidst, da det sikrer den bedste smag og konsistens i maden, da den ellers fortsat tilberedes under leveringen. Der følger naturligvis en nem og udførlig varmevejledning med, så du ved hvordan al maden skal opvarmes korrekt. Bestil vores julefrokost ud af huset i Slagelse og nyd en mere afslappende julefrokost.