Julefrokost ud af huset Slagelse

Hos Gaudium vil vi hellere end gerne hjælpe dig med bedre at nyde din julefrokost med dine gæster, hvorfor vi har valgt at tilbyde julefrokost ud af huset i Slagelse. Vi har derfor valgt at lave en julefrokostmenu, som du kan bestille i hele Slagelse. Dette vil give dig mere ro, og du behøver ikke bruge flere timer ude i køkkenet på at forberede julefrokosten.

Julefrokost ud af huset i Slagelse

Det er atter blevet den tid på året, hvor der skal afholdes julefrokost. Vi skal samles med alle vores kære, hvor vi ikke mindst skal nyde en god omgang julemad, men også dele vores glæde og smil med vores gæster. Men at være værten for julefrokosten koster som regel mange timer ude i køkkenet, og det kan derfor føles stressende, når man skal stå med den opgave. Lad os hjælpe!

Hos Gaudium går vi ind for madlavning i høj kvalitet. Vores julefrokost ud af huset i Slagelse er derfor sammensat med kun de bedste og friske råvarer. Når du bestiller en julebuffet ud af huset hos os, kan vi garantere dig og dine gæster, at I får en eksklusiv madoplevelse udover det sædvanlige.

Vi har naturligvis holdt os til det, som vi danskere kalder den traditionelle julefrokost, hvor vi har alt fra sild, julesalat, and, kartofler, ris a la mande og den gode brune julesauce. Det eneste der er anderledes ved vores julefrokost ud af huset er, at vi har valgt at give vores julebuffet et nordisk twist. Alle vores dygtige kokke er specialister i det nordiske køkken, hvorfor vi også kan forsikre dig og dine gæster, at I får en julefrokost ud af huset, der er helt igennem eksklusiv.

Vi gør julefrokosten ud af huset til Slagelse let for dig

Når du vælger at bestille din julefrokost med levering i Slagelse hos Gaudium, skal du ikke selv stå for alt tilberedningen ude i køkkenet. Vores dygtige kokke sørger hver og en for at tilberede jeres julebuffet til perfektion.  Dette gør vi med tanken om, at du skal have mere tid til at kunne klargøre julestemningen i hjemmet fremfor at stresse rundt for at skabe den bedste julefrokost for dine gæster. Med vores julefrokost ud af huset i Slagelse, kan vi altså garantere en langt mere afslappende julefrokost for dig og ikke mindst dine gæster, da de automatisk vil kunne mærke dit samvær på et helt andet niveau.

Levering af julebuffet i Slagelse

Ved bestillingen af vores julebuffet sørger vi naturligvis også for at levere maden til dig. Vi leverer som udgangspunkt din julebuffet direkte til din hoveddør og al maden er kold. Dette er helt bevidst, da det sikrer den bedste smag og konsistens i maden, da den ellers fortsat tilberedes under leveringen. Der følger naturligvis en nem og udførlig varmevejledning med, så du ved hvordan al maden skal opvarmes korrekt. Bestil vores julefrokost ud af huset i Slagelse og nyd en mere afslappende julefrokost.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.