Julefrokost Vesterbro

Duften af gran spreder sig og julepynten ses tydeligt rundt omkring. Det er svært at lyve sig fra, at det nu er blevet juletid. Hos Gaudium har vi igen i år lanceret vores julefrokost ud af huset, som kan være med til at pryde bordet til julefrokosten på Vesterbro. Vi garanterer dig og dine gæster en uforglemmelig og eksklusiv gourmetoplevelse, som I helt sikkert ikke vil glemme.

Julefrokost på Vesterbro med kraft og smag

Hos Gaudium er vi stolte af, at vi er Danmarks største cateringvirksomhed, og vi har fyldt mere end 1 million maver med eksklusiv gourmetmad. Måske du har været én af dem? Vi elsker at kræse om vores mad, hvorfor vi også har valgt at tilbyde en skøn julefrokost ud af huset.

Vores julebuffet er netop som vi kender den. Det er den klassiske danske mad, som hører til en typisk julefrokost. Vi har blot krydret maden med et lille strejf af det nordiske køkken. Sagt med andre ord, vi benytter os kun af friske råvarer af høj kvalitet. Dette gøres fordi, at vi elsker mad og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af vores råvarer. Det er ligeledes en ekstra garanti for dig, at maden er fyldt med intens smag, når du bestiller vores julebuffet til din julefrokost på Vesterbro. Med vores julebuffet er vi rimelige sikre på, at du bliver kåret til værten for næste års julefrokost også– og måske mange år frem. Ønsker du os til at stå for tilberedning af maden til din julefrokost på Vesterbro, er du og dine gæster garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Vi leverer julefrokost på Vesterbro til din hoveddør

Vi sørger naturligvis også for leveringen af julefrokost ud af huset, så du ikke behøver at køre i den travle tid for at få maden hjem. Vores kokke sørger for at tilberede maden, hvorefter de nøje nedkøler maden, så den bevarer al smag og saft. Herefter kommer vi maden i en termokasse og vedlægger en udførlig guide til dig, så du nemt kan opvarme maden så smag og saft bevares. Det bliver altså ikke nemmere at holde en julefrokost på Vesterbro.

Er dit mundvand så småt begyndt at løbe, kan vi sagtens forstå dig. Du kan allerede nu lægge en bestilling ind på en julebuffet til din julefrokost i Vesterbro. Vi står klar til at tage imod en bestilling fra dig.