Julefrokost Vestsjælland

Skal du holde julefrokost i Vestsjælland? Ønsker du at forkæle dig selv og dine gæster med en lækker julefrokost ud af huset, så du slipper for al besværet med både planlægning og madlavning? Vi har skræddersyet den perfekte julefrokost, med alle de traditionelle retter samlet i en stor julebuffet. Vi tilbyder levering lige til døren i hele Vestsjælland, så du kan holde julefrokost helt uden besvær!

Gourmet julefrokost i Vestsjælland til firma og private

Det er atter blevet juletid, og vi skal til at fylde vores maver med lækker mad. Måske du er værten i år for årets julefrokost i Vestsjælland? Hos Gaudium er vi klar over, at det kan være en tidsrøver og en stressfaktor at have værtsrollen til en julefrokost, hvorfor vi også har valgt at hjælpe med at give mere tid og plads til både værten og gæsterne.

Uanset om du skal afholde en privat- eller firmajulefrokost på Vestsjælland, så kan det være en rigtig god idé at investere i en løsning, hvor I får lækker gourmetmad, samtidig med at du som vært, kan læne dig tilbage og nyde det gode selskab.

Vi har derfor lanceret vores ekstraordinært lækre julebuffet, som du har mulighed for at bestille til din julefrokost i Vestsjælland. Det kan give dig som vært mere frihed til at bruge mere tid med dine gæster. Med vores julefrokostmenu kan vi garantere dig og dine gæster, at I får en gourmetoplevelse udover det sædvanlige, som I sent vil glemme.

Julefrokost ud af huset der får englene til at synge

Hvis der er noget, som vi danskere elsker, så er det god mad! Hos Gaudium elsker vi rigtig god mad, og vi elsker at lave det. Vi vil derfor også gerne skabe en traditionel julefrokostmenu, som vi kan dele med dig og dine gæster til jeres julefrokost i Vestsjælland.

Vores julebuffet er sammensat, som vi alle kender en klassisk julebuffet. Den har alt fra flæskesteg, rødkål, kartofler, ris a la mande og meget mere! Dog er der et lille ekstra twist i vores julebuffet. Vi har tilføjet et nordisk twist, som giver dig en ekstra garanti for friskhed og kvalitet. Det betyder såmænd blot, at vi kun benytter os af friske og kvalitetsråvarer i vores mad, så vi sikrer dig den bedste forudsætning for din julefrokost.

Alle vores kokke er uddannet i det nordiske køkken og har alle det tilfælles, at de ønsker at levere mad af højeste kvalitet og kun af friske råvarer. Det er dermed også den garanti, som vi kan give dig, når du bestiller en julebuffet fra Gaudium.

Få julemaden bragt lige til hoveddøren

Udover at vi sørger for at tilberede maden til din julefrokost i Vestsjælland, tilbyder vi ligeledes at levere maden direkte til din hoveddør, så du ikke behøver at køre ud for at hente maden. Vores julebuffet bliver tilberedt i vores køkken, hvorefter vores kokke sørger for at nedkøle maden efter de korrekte forskrifter. Dette giver dermed dig sikkerhed om, at maden fastholder saft, kraft og smag, når det lander hjemme hos dig. Vi sørger for at medsende en udførlig guide til dig, så du nemt kan opvarme maden, hvor smag, saft og kraft fortsat bibeholdes i maden – Hertil er det bare op til dig og dine gæster, at I sætter jer til bords og nyder maden til jeres julefrokost i Vestsjælland.

Begynder maven så småt at rumle, så forstår vi dig virkelig godt! Vores bestillinger på julebuffet er allerede åbnet nu her, så du kan allerede nu bestille maden til årets julefrokost i Vestsjælland i dag.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din booking foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bookingsystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bookingsystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.