Julefrokost Vestsjælland

Skal du holde julefrokost i Vestsjælland? Ønsker du at forkæle dig selv og dine gæster med en lækker julefrokost ud af huset, så du slipper for al besværet med både planlægning og madlavning? Vi har skræddersyet den perfekte julefrokost, med alle de traditionelle retter samlet i en stor julebuffet. Vi tilbyder levering lige til døren i hele Vestsjælland, så du kan holde julefrokost helt uden besvær!

Gourmet julefrokost i Vestsjælland til firma og private

Det er atter blevet juletid, og vi skal til at fylde vores maver med lækker mad. Måske du er værten i år for årets julefrokost i Vestsjælland? Hos Gaudium er vi klar over, at det kan være en tidsrøver og en stressfaktor at have værtsrollen til en julefrokost, hvorfor vi også har valgt at hjælpe med at give mere tid og plads til både værten og gæsterne.

Uanset om du skal afholde en privat- eller firmajulefrokost på Vestsjælland, så kan det være en rigtig god idé at investere i en løsning, hvor I får lækker gourmetmad, samtidig med at du som vært, kan læne dig tilbage og nyde det gode selskab.

Vi har derfor lanceret vores ekstraordinært lækre julebuffet, som du har mulighed for at bestille til din julefrokost i Vestsjælland. Det kan give dig som vært mere frihed til at bruge mere tid med dine gæster. Med vores julefrokostmenu kan vi garantere dig og dine gæster, at I får en gourmetoplevelse udover det sædvanlige, som I sent vil glemme.

Julefrokost ud af huset der får englene til at synge

Hvis der er noget, som vi danskere elsker, så er det god mad! Hos Gaudium elsker vi rigtig god mad, og vi elsker at lave det. Vi vil derfor også gerne skabe en traditionel julefrokostmenu, som vi kan dele med dig og dine gæster til jeres julefrokost i Vestsjælland.

Vores julebuffet er sammensat, som vi alle kender en klassisk julebuffet. Den har alt fra flæskesteg, rødkål, kartofler, ris a la mande og meget mere! Dog er der et lille ekstra twist i vores julebuffet. Vi har tilføjet et nordisk twist, som giver dig en ekstra garanti for friskhed og kvalitet. Det betyder såmænd blot, at vi kun benytter os af friske og kvalitetsråvarer i vores mad, så vi sikrer dig den bedste forudsætning for din julefrokost.

Alle vores kokke er uddannet i det nordiske køkken og har alle det tilfælles, at de ønsker at levere mad af højeste kvalitet og kun af friske råvarer. Det er dermed også den garanti, som vi kan give dig, når du bestiller en julebuffet fra Gaudium.

Få julemaden bragt lige til hoveddøren

Udover at vi sørger for at tilberede maden til din julefrokost i Vestsjælland, tilbyder vi ligeledes at levere maden direkte til din hoveddør, så du ikke behøver at køre ud for at hente maden. Vores julebuffet bliver tilberedt i vores køkken, hvorefter vores kokke sørger for at nedkøle maden efter de korrekte forskrifter. Dette giver dermed dig sikkerhed om, at maden fastholder saft, kraft og smag, når det lander hjemme hos dig. Vi sørger for at medsende en udførlig guide til dig, så du nemt kan opvarme maden, hvor smag, saft og kraft fortsat bibeholdes i maden – Hertil er det bare op til dig og dine gæster, at I sætter jer til bords og nyder maden til jeres julefrokost i Vestsjælland.

Begynder maven så småt at rumle, så forstår vi dig virkelig godt! Vores bestillinger på julebuffet er allerede åbnet nu her, så du kan allerede nu bestille maden til årets julefrokost i Vestsjælland i dag.

Menu