Julefrokost Vestsjælland

Ønsker du at forkæle dig selv og dine nærmeste med en lækker julefrokost, så du slipper for al besværet med både planlægning og madlavning? Uanset om du skal afholde en privat- eller firmajulefrokost, kan det være en god idé at investere i en løsning, hvor I får lækker gourmetmad samtidig med, at du som vært kan læne dig tilbage og nyde selskabet.

Hos Gaudium har vi skræddersyet den perfekte julefrokostmenu, der består af en kombination af flere forskellige retter i en samlet buffet, så der er noget for enhver smag. Samtidig tilbyder vi både levering og opsætning i Søborg og omegn, så du kan få fuld service for pengene.

Det er atter blevet juletid, og vi skal til at fylde vores mader med lækker mad. Måske du er værten i år for årets julefrokost i Vestsjælland? Hos Gaudium er vi klar over, at det kan være en tidsrøver og en stressfaktor at være værten for en julefrokost, hvorfor vi også har valgt, at der skal være mere plads til værten og gæsterne.

Vi har lanceret vores julebuffet, som du har mulighed for at bestille til din julefrokost i Vestsjælland. Det kan give dig som vært mere frihed til at bruge mere tid med dine gæster. Med vores julefrokostmenu kan vi garantere dig og dine gæster, at I får en gourmetoplevelse udover det sædvanlige, som I sent vil glemme.

Julebuffet der får englene til at synge

Hvis der er noget, som vi danskere elsker, så er det god mad! Hos Gaudium elsker vi rigtig god mad, og vi elsker at lave det. Vi vil derfor også gerne skabe en traditionel julefrokostmenu, som vi kan dele med dig og dine gæster til jeres julefrokost i Vestsjælland.

Vores julebuffet er sammensat, som vi alle kender en klassisk julebuffet. Den har alt fra flæskesteg, rødkål, kartofler, ris a la mande og meget mere! Dog er der et lille ekstra twist i vores julebuffet. Vi har tilføjet et nordisk twist, som giver dig en ekstra garanti for friskhed og kvalitet. Det betyder såmænd blot, at vi kun benytter os af friske og kvalitetsråvarer i vores mad, så vi sikrer dig den bedste forudsætning for din julefrokost i Vestsjælland.

Alle vores kokke er uddannet i det nordiske køkken, og har alle det tilfælles, at de ønsker at levere mad af højeste kvalitet og kun af friske råvarer. Det er dermed også den garanti, som vi kan give dig, når du bestiller en julebuffet fra Gaudium.

Få julemaden bragt lige til hoveddøren

Udover at vi sørger for at tilberede maden til din julefrokost i Vestsjælland, tilbyder vi ligeledes at levere maden direkte til din hoveddør, så du ikke behøver at køre ud for at hente maden. Vores julebuffet bliver tilberedt i vores køkken, hvorefter vores kokke sørger for at nedkøle maden efter de korrekte forskrifter. Dette giver også dermed dig den sikkerhed om, at maden fastholder saft, kraft og smag, når det lander hjemme hos dig.

Det eneste du heraf skal tage stilling til er, om du ønsker maden leveret kold eller varm, når vi kommer hjem forbi dig. Vælger du kold levering, sørger vi for at tilføje en udførlig guide til dig, så du nemt kan opvarme maden, hvortil smagen, saft og kraft fortsat bibeholdes i maden – Hertil er det bare op til dig og dine gæster, at I sætter jer til bords og nyder maden til jeres julefrokost i Vestsjælland.

Er I et større selskab på mindst 50 personer, kan vi ligeledes tilbyde jer en kok til julefrokosten. Kokken sørger for at opvarme maden, udskæring af kødet og anretning af maden til dig og dine gæster. Nemmere bliver julefrokosten altså ikke!

Begynder maven så småt at rumle, så forstår vi dig virkelig godt! Vores bestillinger på julebuffet er allerede åbnet nu her, så du kan allerede nu bestille maden til årets julefrokost i Vestsjælland i dag.

Gaudium