Nytårsmenu Frederikssund

Skyd det nye år ind med manér! Skal du stå for planlægningen af årets fest, og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af det, så dine gæster taler om den efterfølgende? Vil du samtidig gerne kunne være en del af festen og ikke skulle stå ude i køkkenet det meste af dagen og aftenen? I så fald bør du overveje at få bestille en nytårsmenu her.

Hos Gaudium har vi sammensat en eksklusiv 3-retters nytårsmenu med fokus på friske råvarer af allerhøjeste kvalitet. Vi står for forberedelsen, tilberedelsen af din nytårsmenu i Frederikssund, så du kan være en nærværende vært for dine gæster, når det nye år skal skydes ind.

Få en smagsoplevelse med en nytårsmenu ud af huset i Frederikssund

Har du også stået for forberedelse og tilberedning af dette års julefrokost, og samtidig skal stå for nytårsaften, så kan det være, at du ikke lige orker den store gastronomiske kokkerering ugen efter. Derfor kunne et oplagt valg være, at du bestilte maden udefra og her kommer Gaudium ind i billedet. Vi har nemlig flere års erfaring med nytårsmenu ud af huset. Endnu bedre er, at vi løbende kører tilbud på vores forskellige menuer og dette er også tilfældet med vores nytårsmenu ud af huset i Frederikssund.

Så vil du gerne forkæle dine gæster med en anderledes smagsoplevelse, så vil Gaudium kunne løfte denne opgave som ingen anden. Og det er ikke bare noget vi siger for vores tidligere kunder har kvitteret med fantastiske anmeldelser på Trustpilot, hvilket har resulteret i, at vi ligger nummer 1. inden for vores kategori.

En gastronomisk nytårsmenu ud af huset – for dig der gerne vil forkæle dine gæster

Med vores treretters nytårsmenu ud af huset får du blandt andet en langtidsstegt mør kalv, ristede delikate kartofler, varmrøget laks og en chokoladekage, som får enhver persons mund til at løbe i vand, og som sætter prikken over i’et for en uforglemmelig nytårsmenu.

Når vi skriver, at I får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, så er det fordi vi virkelig mener det. Vores professionelle og kvalitetsbevidste kokke arbejder hårdt på, at sammensætte de helt rigtige smagsnuancer og tilberede vores nytårsmenuer til perfektion. Dette med det nordiske twist, som kendetegner Gaudium og som er en af vores allervigtigste grundsten. Lige efter en unægtelig passion for maden vi tilbereder.

Afhent nytårsmenu på vores adresse

Når du bestiller en nytårsmenu hos Gaudium, sparer du de mange timer i køkkenet. Du skal blot afhente på vores adresse.

Efter nytårsmenuen er tilberedt køler vi den ned, så den ikke ligger og bliver kedelig. Så når du kommer hjem med nytårsmenuen, er den som udgangspunkt kold, og det eneste du skal gøre er, at følge det udførlige vejledning, som vores kokke har udarbejdet til dig, når du skal varme din nytårsmenu ud af huset.

Gaudium