Nytårsmenu Haslev

Har du allerede sørget for både bordbomber, pynt og masser af fyrværkeri, når du skal holde din nytårsaften sammen med venner eller familie? Så har du måske også allerede gået og overvejet, hvad du skal servere for dem. En nytårsmenu kan sammensættes på forskellige måder, hvor du enten kan vælge at servere en buffet, hvor der ikke mangler noget eller en nytårsmenu bestående af flere retter. En ting er dog sikker, og det er at uanset hvad du vælger, så skal der planlægges, købes ind og tilberedes retter til den helt store guldmedalje. Hele denne proces tager en masse tid fra andre vigtige ting, som at få borddækningen til at spille, få pyntet op og sørget for, at drikkevarerne er sat på køl.

Vil du gerne undgå at bruge en masse unødig tid i køkkenet, så kan du også vælge at få leveret en nytårsmenu ud af huset i Haslev. Netop dette kan vi hos Gaudium hjælpe dig med. Vores kokke har nemlig sammensat en 3-retters nytårsmenu ud af huset som kan leveres til Haslev.

Spar tid med en nytårsmenu ud af huset i Haslev

Med en stor passion for det nordiske køkken og med et kvalitetsbevidst mindset har vores professionelle kokke tilberedt en nytårsmenu, hvor der er taget højde for den helt rigtige mad- og smagsoplevelse. Når vores kokke går i gang med at tilberede din nytårsmenu ud af huset i Haslev, så er det med udgangspunkt i friske råvarer af utrolig høj kvalitet.

Vi står både for indkøb, tilberedning af din nytårsmenu ud af huset, så du ikke skal tænke på at bruge særlig meget tid i køkkenet eller skulle afhente din bestilte nytårsmenu. Du kan i stedet have fokus på andre vigtige ting, såsom at få pyntet ekstra op og gjort dig selv i stand, så du står knivskarp på denne specielle dag.

Mere end 500.000 kunder har prøvet vores forskellige menuer

Vi har gennem tiden leveret eksklusive nordiske menuer til mere end 500.000 kunder, og det er bestemt en milesten vi kan være stolte af. For det giver os en tro på, at vores tilgang til en uforglemmelig mad- og smagsoplevelse har været rigtig.

Vi kan selvfølgelig tale stolpe op og stolpe med rosende ord til vores menuer, men når vores kunder vælger at gøre det samme, så betyder det meget mere. Derfor er vi også utrolig taknemmelige over, at flere har givet os så gode anmeldelser på Trustpilot, at vi ligger nummer 1 inden for kategorien catering.

Nytårsmenuen skal afhentes på vores adresse

Når du bestiller din nytårsmenu ud af huset, skal du være opmærksom på, at den skal afhentes på vores adresse.

Kontakt os

Gaudium.dk
Industrigrenen 15
2635 Ishøj
Tlf: +45 30 70 52 02
E-mail: [email protected]
CVR: 36889853

Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 9.00 – 18.00
Leveres i 2-timers intervaller


Varm Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 11.00 - 18.00
Leveres i 30 min. interval.
Min. 35 kuv.

Afhentning - Ishøj

Industrigrenen 15, 2635 Ishøj Hverdage kl. 10.00 – 16.00
Lørdage kl. 10.00 – 14.00
Søn- og helligdage kl. 10.00 – 12.00

Afhentning - Rødovre

Roskildevej 284, 2610 Rødovre Lørdage kl. 10.00 – 14.00

Menu