Nytårsmenu Haslev

Har du allerede sørget for bordbomber, pynt og fyrværkeri, når du skal holde nytårsaften? Har du også allerede gået og overvejet, hvad du skal servere for dem? Vil du gerne undgå at bruge en masse tid i køkkenet, så kan du vælge at få leveret en nytårsmenu i Haslev. Netop dette kan vi hos Gaudium hjælpe med. Vores kokke har sammensat en 3-retters nytårsmenu ud af huset.

Spar tid med en nytårsmenu ud af huset i Haslev

Med en stor passion for det nordiske køkken og med et kvalitetsbevidst mindset har vores professionelle kokke tilberedt en nytårsmenu, hvor der er taget højde for den helt rigtige mad- og smagsoplevelse. Når vores kokke går i gang med at tilberede din nytårsmenu ud af huset i Haslev, så er det med udgangspunkt i friske råvarer af utrolig høj kvalitet.

Vi står både for indkøb, tilberedning af din nytårsmenu ud af huset, så du ikke skal tænke på at bruge særlig meget tid i køkkenet eller skulle afhente din bestilte nytårsmenu. Du kan i stedet have fokus på andre vigtige ting, såsom at få pyntet ekstra op og gjort dig selv i stand, så du står knivskarp på denne specielle dag.

Mere end 1 million kunder har prøvet vores forskellige menuer

Vi har gennem tiden leveret eksklusive nordiske menuer til mere end 1 million kunder, og det er bestemt en milepæl vi kan være stolte af. For det giver os en tro på, at vores tilgang til en uforglemmelig mad- og smagsoplevelse har været rigtig.

Vi kan selvfølgelig tale stolpe op og stolpe ned med rosende ord til vores menuer, men når vores kunder vælger at gøre det samme, så betyder det meget mere. Derfor er vi også utrolig taknemmelige over, at flere har givet os så gode anmeldelser på Trustpilot, at vi ligger nummer 1 inden for kategorien catering.

Nytårsmenu i Haslev kan afhentes eller leveres

En nytårsmenu kan sammensættes på forskellige måder, hvor du enten kan vælge at servere en buffet, hvor der ikke mangler noget eller en nytårsmenu bestående af flere retter. En ting er dog sikker, og det er at uanset hvad du vælger, så skal der planlægges, købes ind og tilberedes retter til den helt store guldmedalje. Hele denne proces tager en masse tid fra andre vigtige ting, som at få borddækningen til at spille, få pyntet op og sørget for at drikkevarerne er sat på køl. Vil du gerne undgå at bruge en masse unødig tid i køkkenet, så kan du også vælge at få leveret en nytårsmenu i Haslev. Netop dette kan vi hos Gaudium hjælpe dig med. Vores kokke har nemlig sammensat en 3-retters nytårsmenu ud af huset som kan leveres til Haslev. Bestil allerede i dag!