Nytårsmenu København

Vi tager ansvaret på vores skuldre, når du vil have en nem nytårsmenu ud af huset i København. Ansvaret for, at du og dine gæster får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og for alle forberedelserne, så du får mere tid med dine gæster. Hos Gaudium har vi sammensat en eksklusiv nytårsmenu lavet på friske råvarer af højeste kvalitet. Bestil jeres nytårsmenu ud af huset i København hos Gaudium.

En smagsoplevelse der vil blive husket langt ind i det nye år.

Gaudium leverer årets overdådige nytårsmenu i København! Når du skal skyde det nye år ind sammen med venner, bekendte eller måske familien, så må aftenen gerne være noget helt særligt. Fyrværkeriet skal sidde lige i skabet, og maden skal gerne være noget gæsterne husker langt ind i det nye år. Men den overdådige nytårsmenu kræver lang tids planlægning, da du både står for at finde opskrifter, indkøb, forberedelse, tilberedelse samt servering og oprydning. Al den tid er tid væk fra gæsterne og det gode selskab. Derfor er det også blevet mere almindeligt, at nytårsmenuen bestilles udefra.

Hos Gaudium er vi kendt for vores eksklusive nytårsmenu ud af huset i København, hvor det nordiske twist er en af grundstenene i alle vores retter. Derfor kan vi også bryste os med at ligge nummer 1 over bedste anmeldelser på Trustpilot inden for vores kategori. Så ønsker du at forkæle dine gæster til nytårsaften med en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, så vil vores nytårsmenu uden tvivl være et kig værd.

Med et professionelt, kvalitetsbevidst mind-set og en passion for det eksklusive og nordiske køkken, går vores kokke i gang med at sammensætte din næste nytårsmenu, så smagsoplevelsen og smagsnuancerne rammer lige i hjertet på jer. I får en udsøgt oplevelse, som vi blive husket, når festen slutter og I er trådt (eller hoppet) ind i det nye år.

Få mere tid til dine gæster med en nytårsmenu ud af huset i København

Når du bestiller en nytårsmenu ud af huset i København, skal du ikke selv stå for alt det praktiske, hvilket frigiver en masse tid til, at være mere nærværende med dine gæster, og samtidig giver det dig mulighed for at nyde selve festen. Vores treretters nytårsmenu ud af huset i København består af en udsøgt og langtidsstegt mør kalv, ristede kartofler, varmrøget laks og en chokoladekage, som slår benene væk under dig, og som sætter prikken over i’et for, hvad der kan forventes af en eksklusiv nytårsmenu.

Afhent din nytårsmenu på vores adresse

Det eneste du skal gøre for at nye en gourmet nytårsmenu, er at afhente ordren på vores adresse, hvorefter tilberedning er minimal for dit vedkommende.

Vores kokke tilbereder ikke bare din nytårsmenu ud af huset – nej vi forbliver frisk, så smagsoplevelsen ikke forsvinder. Vores kokke køler din nytårsmenu ned efter tilberedning, så den kan holde på smagene og ikke bliver kedelig under din kørsel. Derfor vil din nytårsmenu ud af huset være kold, men bare rolig for vores kokke har lavet og vedlagt en udførlig vejledning, og som du blot skal følge, når du står for opvarmningen af din nytårsmenu ud af huset.

Skal din fest være helt perfekt, og vil du gerne forkæle dine gæster med en ekstraordinær nytårsmenu så har du mulighed for at bestille din nytårsmenu ud af huset her, til en skøn nytårsaften i København.