Nytårsmenu Køge

Gaudium leverer årets absolut lækreste nytårmenu i Køge! Nytårsaften er for det meste spækket med stjerneskud, festligt fyrværkeri og lyden af champagne, der popper. På en traditionsrig aften som denne er det derfor helt oplagt at gøre ekstra meget ud af middagen, så du og dine gæster kan blive forkælet med en eksklusiv gastronomisk oplevelse, der kan give jer startskuddet mod et succesfuldt nyt år.

Nytårsmenu i Køge med traditionelle, nordiske retter med et moderne twist

Hvis du er til lækker nordisk mad, der kombinerer det traditionelle køkken og samtidig tør at begive sig ud i nogle mere moderniserede rammer, så vil du helt sikkert finde vores nytårsmenu interessant. Årets nytårsmenu i Køge bygger nemlig på velkendte retter som bl.a. hummer og koldrøget laks, der helt naturligt hører til årets sidste aften. Ydermere er menuen krydret med en ekstra finesse og en flot anretning, som kan imponere enhver gæst. Hos Gaudium har vi gjort det så nemt for dig som muligt at kunne nyde en lækker nytårsmenu i selskab med dem, du har kær. Du er ikke mange klik væk fra at sikre dig en smagfuld afslutning og en god start på det nye år.

En nytårsmenu ud af huset til Køge, der er ud over det sædvanlige

Hos Gaudium har vi ét mål, og det er at løfte kvaliteten af catering i Danmark. Som landets største cateringvirksomhed og en stolt leverandør af nordisk mad er vi derfor eksperter i at give dig den eftersøgte gourmetoplevelse hjemme i din egen spisestue.

Du vil opleve, at der er kælet for enhver detalje, og alt lige fra valg af friske råvarer til den endelige tilberedning i vores køkken bygger på en kompromisløshed, som gør, at vi dagligt gør danskerne rigere på cateringoplevelser af højeste kvalitet. Du kan derfor trygt overlade årets sidste måltid til os, så tager vi hånd om det hele for dig. Vi garanterer dig en uforglemmelig nytårsmenu i Køge.

Kontakt os og book årets nytårsmenu i Køge

Nytårsaften kan være en både travl og kaotisk dag, når de sidste detaljer lige skal falde på plads.
Når du bestiller en nytårsmenu hos Gaudium, skal du blot afhente din bestilling på vores adresse, men du sparer de mange timer i køkkenet. Så er der mere tid til gæsterne.

Du kan booke årets nytårsmenu i Køge allerede i dag med mulighed for justeringer helt frem til den 20. december. Ændrer dine planer sig, er vi meget fleksible, så du kan få den nytårsmenu, du drømmer om.