Nytårsmenu Roskilde

Står du for årets nytårsmenu i Roskilde? Uanset om du skal fejre nytårsaften med masser af gæster, eller blot får en intim og afslappet aften med kæresten, er det helt oplagt at lade jer forkæle med et dejligt måltid, uden at skulle bruge tid i køkkenet. Derfor har vi hos Gaudium skræddersyet en let og lækker nytårsmenu ud af huset i Roskilde og omegn, som giver den perfekte afslutning på året.

En let og lækker nytårsmenu i nordisk stil

Gaudium leverer årets mest fortryllende nytårsmenu i Roskilde! Ser du med glæde frem til årets sidste aften, der byder på velkendte traditioner som Dronningens nytårstale, boblende champagne og rådhusklokker, der ringer til midnat? Nytårsaften er årets største fest og derfor en god mulighed for at bruge tid med dem, som du har kær.

I årets nytårsmenu har vi valgt at kombinere velkendte smage fra det nordiske køkken, hvor du bl.a. vil finde både hummer og koldrøget laks, der sammen med de andre retter giver en let og lækker middag med en delikat anretning. Menuen består samlet set af tre retter og egner sig derfor helt perfekt til den festlige anledning.

Lad dig overraske med en eksklusiv cateringoplevelse

Hos Gaudium laver vi catering for dig, der ønsker at få den eksklusive gourmetoplevelse fra restauranten med dig hjem, så du kan nyde den i afslappede rammer med dem, du holder af. Derfor gør vi en dyd ud af at sikre os den bedste kvalitet med friske råvarer, så du kan få en nytårsmenu i Roskilde ud over det sædvanlige.

Vores dygtige kok tilbereder maden på professionel vis, så du blot kan høste frugterne af det færdige arbejde på en velanrettet tallerken. Med den rette nedkøling og opbevaring kan du være helt sikker på, at maden klarer turen ud til dig i god behold.

Spar besværet i køkkenet – afhent din ordre på vores adresse

Selvom nytårsaften byder på fest og højt humør, så kan det til tider være hektisk at få de sidste forberedelser på plads forud for denne magiske aften.

Vi står for madlavningen, det eneste du skal gøre er at afhente din ordre på vores adresse.

Gaudium er din garant for en vellykket aften, der bliver skudt i gang med ægte gastronomisk selvforkælelse!

Ønsker du at booke din nytårsmenu i Roskilde allerede i dag, kan du gøre det via vores hjemmeside. Har du nogen spørgsmål eller ønsker til menuen, kan du kontakte os helt frem til d. 20. december og få tilrettelagt menuen, så den passer til dine nytårsplaner.