Nytårsmenu Slagelse

Overvejer du at bestille en nytårsmenu til Slagelse, så du har tid til at fokusere på andre vigtige ting for at dagen, aften og natten bliver helt perfekt. Hos Gaudium tilbyder vi netop en nytårsmenu ud af huset, hvor vores kokke tilbereder en eksklusiv 3-retters nytårsmenu bestående af friske råvarer af allerhøjeste kvalitet.

Skab de bedste rammer om en god aften med en nytårsmenu til Slagelse

Når du skal arrangere den helt store aften, så må alt gerne sidde lige i skabet. Dine venner eller familie skal jo gerne have en uforglemmelig aften, når I skal skyde det nye år ind. Måske har du allerede købt bordbomber, nytårshatte og fyrværkeri ind for den helt store guldmedalje. Nu mangler du bare at finde ud af hvad I skal have at spise. Skal du vælge at servere en buffet af lækre retter eller ud i den helt store kokkerering med 3-retters menu? En ting er sikker. Når du skal stå for planlægning og tilberedning af menuen, så betyder det også flere timer i køkkenet, og det passer måske ikke helt ind i din tidsplan. Når du bestiller en nytårsmenu ud af huset til Slagelse, så frigiver du helt automatisk ansvaret for at skulle stå i køkkenet i flere timer – både før gæsterne kommer og mens gæsterne sidder i stuen og hygger sig. Samtidig får du også frigivet tid til at gøre dig ekstra i stand, pynte lidt ekstra op, få lagt drikkevarer på køl og hvad der ellers mangler. Ansvaret hviler i stedet på vores skuldre. Og det gør os bestemt ikke noget. For vi ved at vi kan løfte opgaven, og vi løfter den med glæde, når du bestiller vores eksklusive nytårsmenu ud af huset i Slagelse. Hos Gaudium er vi nemlig kendte for vores eksklusive nytårsmenuer, hvor vores professionelle kokke går til opgaven med en stor passion for det nordiske køkken, et kvalitetsbevidst mindset, når de skal sammensætte og tilberede din nytårsmenu ud af huset i Slagelse.

Vores tilfredse kunder har givet os en førsteplads på Trustpilot

Det er ikke kun os, som siger at vi sagtens kan løfte opgaven når det kommer til at tilberede din nytårsmenu ud af huset i Slagelse. Vores tidligere kunder siger det samme, og deres anmeldelser har resulteret i, at vi ligger nummer 1 med de bedste anmeldelser på Trustpilot inden for kategorien catering.

Det er vi selvfølgelig enormt taknemmelige for, da vores mission er at tilbyde en uforglemmelig mad- og smagsoplevelse til alle vores kunder. Først når I er tilfredse med maden og oplevelsen er vi det også.

Afhent nytårsmenu til Slagelse på vores adresse

Ved bestilling af nytårsmenu, skal ordren afhentes på vores adresse. Ud over at tilberede din 3-retters nytårsmenu, så sørger vi selvfølgelig for, at den bliver pakket forsvarligt, så den holder sig frisk og smagsoplevelsen ikke forsvinder. For netop at kunne holde på smagen, køler vores kokke din nytårsmenu ned, så den ikke tilbereder videre, under transport til Slagelse. Det betyder at din nytårsmenu vil være kold når du kommer hjem til Slagelse, men du kan være helt rolig for vi har samtidig vedlagt en udførlig vejledning. Denne vejledning skal du blot følge, når du skal varme din nytårsmenu.