Nytårsmenu Solrød: Nytårsmenu ud af huset

Drømmer du om en eksklusiv nytårsmenu i Solrød, men vil hellere nyde aftenen med dine nytårsgæster end at stå ude i køkkenet? Med Gaudiums nytårsmenu ud af huset kan du nemt og bekvemt servere en gennemført middag for dine gæster, som de vil huske langt inde i det nye år. Bestil vores nytårsmenu nu og nyd den hjemme i Solrød.


Server Gaudiums eksklusive nytårsmenu i Solrød

Ved at bestille Gaudiums nytårsmenu ud af huset kan du være sikker på, at dine gæster får en eksklusiv madoplevelse til jeres nytårsaften i Solrød. Når vores kokke tilbereder din nytårsmenu, så er det med udgangspunkt i friske råvarer af allerhøjeste kvalitet. Med et kvalitetsbevidst fokus sikrer vi, at du kan servere en gennemført nytårsmenu, som dine gæster vil huske langt ind i det nye år.

Men kvaliteten i sig selv er ikke nok. Det kræver også passion, hvis madoplevelsen skal være imponerende. Og passion har vores kokke masser af. Der brænder for at skabe imponerende madoplevelser til de vigtige dage i livet, som eksempelvis nytårsaften. Derfor bliver også hver eneste ret nøje tilsmagt og gennemtestet, så du kan være sikret en nytårsmenu, der vil glæde hele selskabet.

Få mere tid til dine gæster med catering til nytår

Nytårsaften er en tid til festligheder og samvær med nære og kære. Med catering til nytår kan du fokusere fuldt ud på dine gæster uden bekymring for madlavningen. Vores catering sikrer en eksklusiv madoplevelse, hvor hver ret er nøje sammensat og tilberedt med omhu. 

Ved at overlade madlavningen til os får du mere tid til at nyde aftenen uden at skulle bruge timer i køkkenet. Maden er tilberedt og skal kun lige varmes op inden servering. Vi har lavet en klar og simpel vejledning, som viser, hvordan dette skal gøres.

Så lad Gaudium stå for at lave mad til nytår, så du kan fokusere på at skabe en mindeværdig aften for dine gæster uden bekymringer og besvær.

Hent din nytårsmenu hos os – nyd den i Solrød

Med en førsteplads på Trustpilot inden for catering, kan du roligt lade Gaudium stå for madlavningen nytårsaften. Ved at bestille vores nytårsmenu ud af huset kan du nyde et gennemført madoplevelse uden at skulle bruge timer i køkkenet. Så lad os tage os af maden til nytår, så du kan fokusere fuldt ud på at skabe en uforglemmelig aften for dig og dine gæster.

Nytårsmenuen kan afhentes på vores adresse i Ishøj mellem i åbningstiden så du kan nyde den med dine gæster i Solrød. 

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din bestilling foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din bestilling ind i bestillingssystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bestillingssystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.