Mad til studenterfest

Mad til studenterfesten kan jo laves i alverdens afskygninger og varianter, men her hos Gaudium tilbyder vi et nøje udvalg af eksklusive nordiske buffeter til studenterfesten. Her omfatter vores mad sig særlig godt som studenterbuffet med frisk hjemmebagt brød, sprøde grønne salater – og altid mørt og lækkert kød. Med andre ord er Gaudium dit sikre valg af mad til studentergilde, da vi har stået for catering til mange studenterfester, og vi har dermed succesfuldt leveret store mængder af lækker studentermad gennem tiden.

Studenterfest menuer

Gourmet 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Nyhed! Gourmet 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Mad til studentergildet baseret på nordiske kvalitetsråvarer med 100% god smag!

Det er vigtigt med god mad til studentergilde! Dagen hvor studenterhuen sættes på hovedet, er en dag, som mange unge venter spændt på. Den er forbundet med spænding, nervøsitet og forløsning, hvor lækker studentergilde mad hurtigt kan score høje karakterer i studenterhuen. At huen er blevet placeret på hovedet, skal fejres med en kæmpe fest, og til studentergildet hører naturligvis – foruden en solid mængde drikkevarer – en veltilberedt og lækker studentermenu.

Der er mange ting som skal planlægges når studenterhuen er i hus, og studenterne har været ude på en studenterkørsel, som kulminerer i et stort studentergilde, hvor studenten bliver fejret af familie og venner. Ligesom under studenterkørslen, så skal man til studentergildet helst have masser af drikkevarer og rigeligt med god mad. Som forælder kan der være rigtig meget at se til når studenterfesten skal planlægges, og derfor kan det være en god idé at få leveret maden udefra. Så slipper mor og far for, at skulle bruge alt for meget tid i køkkenet, og kan i stedet koncentrere sig om at planlægge en fantastisk og uforglemmelig studenterfest.

Studentergildet er en af livets vigtigste festligheder, og derfor må mad til studentergildet også gerne være en smule overdådig. Hos Gaudium er har vi flere års erfaring med at levere mad til studentergilder og alverdens andre store fester, så I kan være sikre på at maden bliver en uforglemmelig oplevelse, hvis I vælger at få leveret mad til studenterfesten fra os.

Få vanvittigt lækkert nordisk gourmet mad fra kun 99 kr pr. kuvert

Det siger sig selv, at mad til studentergilde kan bestå af alverdens slags retter. Hos Gaudium har vi sammensat et bredt udvalg af nordisk inspirerede menuer og buffeter, som I frit kan vælge imellem når I skal have planlagt maden til festen. Vi har buffeter og menuer som passer ind i ethvert budget, og uanset om I får 10 eller 200 gæster på besøg, så har vi en madoplevelse der passer til netop jeres studenterfest!

Hvis der absolut ikke skal mangle noget til jeres studentergilde, så kunne I f.eks. vælge en “Nordisk Luksusbuffet” som indeholder bl.a. varmrøget laks, dampede hvedekerner, sprød grøn salat, mør kalv med skovsvampe, unghane med honning og lime, rosmarin-kartofler, friskbagt brød, chokoladekage og meget mere.

Hvis budgettet er i den lavere ende, så kunne I f.eks. vælge en “Eksklusiv Menu” med mør okse, rosmarin-kartofler, dampede perlebyg, nordisk kold bearnaisecreme og friskbagt brød. Her er der bl.a. mulighed for tilkøb af varmrøget laks og chokoladekage.

Som du kan se i vores udvalg ovenover, så er der retter, menuer og buffeter i flere forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, så uanset hvilke studentermenu eller -buffet du vælger, så vil I få lækker nordisk mad tilberedt med masser af kærlighed!

Mad til studenterkørsel – Nordisk gourmet eller kedelige pindemadder?

Studenterkørslen er en enestående oplevelse, som oftest ligger forud for selve studentergildet. Her kommer hele gymnasieklassen forbi (måske) alle studenternes familier, som hver især disker op med kølige drikkevarer og en bid mad, måske i form af studenterfest tapas. I denne anledning kan vi hos Gaudium også bistå jer med et udvalg af lækre retter, selvom det ikke nødvendigvis er den helt store buffet der skal serveres på det relativt korte visit, inden lastbilen tøffer videre og studenterne skal hjem til den næste klassekammerat. Ta’ et kig på vores mindre menuer som f.eks. “Nordisk Menu”, hvor vi leverer unghane, rosmarin-kartofler, nordisk pesto, salat af sprød kål og friskbagt brød. Her er der nemlig tale om en overkommelig menu, som ikke kræver et flere timers ophold ved langbordet.

Man kan naturligvis også spare lidt penge ved selv at lave nogle små hapsere, f.eks. i form af en studenterfest tapas, lidt snacks, et par pindemadder eller lignende, og så i stedet gemme budgettet til en overdådig luksus buffet fra Gaudium under selve studentergildet.

Spar tid og kræfter – lad Gaudium levere maden direkte til døren!

Når det er tid til den helt store fest – nemlig studentergildet – så er der mange ting der skal falde på plads. Måske skal der lejes et partytelt, et fadølsanlæg eller noget helt tredje, så her giver det rigtig god mening at spare lidt tid på tilberedning af maden. Skal festen være helt uforglemmelig, så giver det rigtig god mening at bestille f.eks. en studenterbuffet ud af huset, så I slet ikke skal bekymre jer om at lave mad til festen. Hos Gaudium har vi stor erfaring med at levere mad og buffeter til studenterfester, så I kan dermed være helt sikker på at få en skøn og uforglemmelig madoplevelse, hvis I vælger at bestille maden hos os. Der er selvfølgelig også altid mulighed for at afhente maden selv, direkte fra Gaudium.

Når I vælger at få leveret en studenterbuffet ud af huset fra Gaudium, så vil I få meget mere tid til at fejre studenten, og til at være sammen med alle jeres gæster under studentergildet. Ingen stress over mad der brænder på, eller ingredienser der pludselig skal handles midt under forberedelserne. Vores erfaring er, at pengene er rigtig godt givet ud, hvis man vælger at få andre til at sørge for maden på studentens store dag. Når I bestiller mad til jeres studenterfest udefra, så skal I nemlig kun selv tænke på invitationer, lokation, musik, drikkevarer, pynt – og eventuelt underholdning.

Med 3 topplaceringer på Trustpilot er Gaudium din garanti for mad af høj kvalitet

Vi har bespist mere end 500.000 danskere, som stort set alle har været enormt begejstrede for vores mad. Det afspejler sig i vores positive vurdering på bl.a. Trustpilot, hvor vi ligger er vurderet til at være de absolut bedste indenfor kategorierne “Catering”, “Online madbestilling” og “Takeaway”. Det er altså ikke mange virksomheder der kan sige, at de ligger på en førsteplads i hele tre Trustpilot-kategorier. Med en samlet vurdering på hele 9.9/10, så tør vi godt at love, at vi leverer en eksklusiv og lækker studenterbuffet til jeres fest!

Lad os hjælpe dig med at vælge menuen til studentergildet

Kontakt os i dag, hvis du skulle have spørgsmål omkring studenter mad til studentergilde eller andet. Du kan også læse mere om afhentning, levering, priser m.m. via vores ofte stillede spørgsmål.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).