Catering i Helsingør

Er du i gang med at planlægge et arrangement i Helsingør, og ønsker du at servere udsøgt nordisk mad for dine gæster? Så er du endt det helt rigtige sted, for her hos Gaudium varetager vi mad ud af huset til alverdens arrangementer overalt på Sjælland – derfor kan vi naturligvis også klare catering i Helsingør.

Vi sætter en ære i at skabe gode madoplevelser for vores kunder og deres gæster, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller den gode smag. Vil du have mad, som er noget ud over det sædvanlige, er vi altså det rette valg.

Mad ud af huset i nordisk stil

Gaudium er et klassisk cateringfirma i den forstand, at vi leverer mad til alverdens arrangementer af alle størrelser. Dog bilder vi os alligevel ind, at vi skiller os ud fra mængden. Det skyldes blandt andet, at vi har valgt at fokusere på nordisk mad, og at alle vores menuer derfor er inspireret af det nordiske køkken.

Det nordiske køkken er vi allermest passionerede omkring, og derfor tror vi på, at vi opnår det absolut bedste resultat, hvis vi koncentrerer vores energi omkring dette. Det resulterer i mad, hvor hver en bid smager af passion og kærlighed, og dermed kan vi forhåbentlig give dig og dine gæster en helt unik madoplevelse.

Catering dine gæster sent vil glemme

Søger du mad til en fest i Helsingør, og vil du gerne servere en menu, som dine gæster sent vil glemme, står vi til rådighed. Vi brænder for at lave god mad og gøre vores kunder glade og tilfredse, og vi går gerne langt for at sikre os, at I får en madoplevelse, der er noget for sig.

Har du eksempelvis brug for buffet ud af huset, tøv da ikke med at kontakte os – vi kan klare det meste uanset arrangementets type og størrelse.

Gaudium