Mad til fest - Bestil luksus catering til fest

Mangler du lækker mad til festen? Så bestil din festmad hos Gaudium. Vi leverer lækker og nem mad til festen, og alt du skal gøre, er at varme maden og se dine gæster nyde en madoplevelse ud over det sædvanlige. Du får din levering af mad til festen bragt lige til døren, hvis det er det, du ønsker. Vores menuer er sammensat af eksklusive nordiske retter af højeste kvalitet – og vi garanterer, at vores mad og buffet til festen vil være et hit. Gaudiums mad bliver et centralt midtpunkt ved bordet, som både du og dine gæster blot skal nyde i fulde drag.

Du kan læse mere om vores festmenuer og bestille maden til din næste fest herunder.

Mad til fester

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Gourmet 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Nyhed! Gourmet 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Savner du nem mad til din fest?

Gaudium kan levere mad til fester rundt omkring på hele Sjælland, og over 350.000 festglade danskere har allerede smagt vores buffet til festen. Hvordan ved vi, at danskerne elsker vores festmad? De har været så søde at give os 9,9/10 stjerner i anmeldelser på TrustPilot. Det betyder, at vi ligger på førstepladsen, når det gælder catering.

Derfor kan vi naturligvis også sørge for maden til din fest. Du skal blot bestille din festmad senest 8 dage, før festen skal stå. Vi glæder os til at holde en fest med dig og give dig og dine gæster den madoplevelse, I fortjener. Vores fokus er ikke bare på tilfredse kunder eller en god smagsoplevelse. Vores mål er at levere udsøgt gourmet mad, I sent vil glemme, der er med til at gøre anledningen til noget ekstra særligt.

God mad skal nemlig gerne være med til at få hyggen til at flyde og stemningen høj.

Hent selv – eller få festmaden leveret lige til døren

Du kan altid komme og afhente din festmad, men hvis det skal være ekstra nem mad, kan vi også levere maden direkte til festen. Vi gennemgår altid den bestilte menu med alle vores kunder, når vi udleverer maden. På den måde sikrer vi os, at alle er klædt godt på, når opvarmningen af maden til festen skal laves.

Al vores mad leveres i termokasser og køres ud til den oplyste leveringsadresse, hvor vores chauffør altid gennemgår vejledningen. Den beskriver opvarmningen af maden samt eventuelle spørgsmål, der måtte være.

Derfor er vores kunder altid trygge i vores rutinerede hænder. Vi ønsker nemlig at give dig den bedste madoplevelse til din fest – med kompromisløs kvalitet og service. Således mener vi, at Gaudiums festmad bør være dit foretrukne valg næste gang, du står og mangler mad til festen!

Du kan også læse mere om afhentning og levering i vores ofte stillede spørgsmål

Gode råvarer

Vi kræser ikke bare for maden. Vi sætter også en ære i, at vores råvarer er af god kvalitet. Det er nemlig et af fundamenterne bag vores nordiske koncept. Det danske og det nordiske køkken er rigt på traditioner, skikke og sædvaner, og det er til dels ved at følge nogle af de principper, vores festmad altid er garant for en lækker smagsoplevelse.

Vi tror på, at hvis man lægger hjertet i noget, så får man det tilbage tifold. Derfor går vi også op i, at I får så god en festmiddag, som det overhovedet er muligt. Det er selvfølgelig med til at sikre, at din fest er en succes. Men det er også det, hvis du spørger os, hvad der ligger til grund for, at vores kunder har anbefalet os i sådan en grad, at vi indtager førstepladsen på TrustPilot.

Fordi mætte kunder er glade kunder. Og glade kunder har en god fest.

Hvilken menu burde du vælge til din fest?

Hos Gaudium har vi nøje sammensat vores menuer, så alle smagssanser bliver stimuleret. Alle salater er altid friske og lækre — og kødet dejlig mørt.

Hvilken menu du skal vælge til festen, er helt op til dig selv og afhænger også af dine gæsters behov og ønsker. God smag er bred smag og kan variere fra en kræsen gane til en gane altid nysgerrig på nye smagsoplevelser.

Derfor har vi nøje beskrevet vores fest mad og retterne her på hjemmesiden, og derudover har vi taget billeder af alle retterne, så du ved præcis, hvad du bestiller, når du vælger Gaudium som leverandør af maden til din fest.

Udvalget kan nogle kan være lidt stort, og så er der også de forskellige tilbud at tage højde for. Af den grund har vi samlet nogle af vores mest velsmagende buffeter her, så du nemmere kan springe lige til det, der passer bedst til dig, dine gæster og jeres fest. Vi har menuer til alle slags arrangementer, og vi håber, du får glæde ud af udvalget.

Har du en særlig fest eller særlige ønsker?

Kontakt os gerne på enten telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til menuer, bestilling, priser, levering, opvarmning eller noget helt andet. Vi er altid klar på at skabe den bedste madoplevelse til din fest. Bestil din buffet til festen allerede i dag — så klarer vi resten for dig!

Formålet er, at det ikke bare skal smage godt, men det skal også gerne være nemt. Det gør vi vores bedste for, at du er enig i. Vi står for maden, så du slipper for besværet.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).