Mad ud af huset i Taastrup

Invitér dine gæster og deres smagsløg på en oplevelse ud over det normale med catering i Taastrup. Gaudium er et hold erfarne kokke og catere, der sætter kvaliteten og smagsrejsen over alt andet, og vi tilbyder lækker, frisk mad ud af huset leveret direkte til din hoveddør i Taastrup. Vores fokus er på traditionsrig nordisk mad krydret med spændende nye påfund og delikate islæt, og vi garanterer dig og dine gæster et stort udvalg af udsøgt gourmet mad, der tilfredsstiller enhver kræsen gane.

Gaudium er ensbetydende med catering og diner transportable ud over det sædvanlige. Derfor finder du os også på førstepladsen på TrustPilot.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 109…

Gaudiums Julebuffet (fra 6 kuv.)
Eksklusiv Catering

Gaudiums Julebuffet er sammensat af smagfulde juleklassikere. Med Gaudiums Julebuffet får I en fantastisk buffet…

Luksus Julemenu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd Luksus Julemenu allerede i dag eller i morgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen…

Juleaften menu (fra 2 kuv.)
Eksklusiv Juleaften menu

Gaudiums Juleaften menu er sammensat af smagfulde juleklassikere. Vi har lavet menuen helt fra bunden.…

Nytårsmenu (fra 2 kuv.)
3-retters Eksklusiv Nytårsmenu

3 retters eksklusiv Nytårsmenu. Menuen kan kun bestilles til nytårsaften d. 31/12/2020. Der kan ikke…

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Førsteklasses catering

Med en førstepladsplacering på TrustPilot er vi ikke bare et af Danmarks førende diner transportable cateringfirmaer men også et af de bedst anmeldte. Så undgå intetsigende og uinspireret mad og bestil en buffet (eller flere) fra os allerede nu. Vi står for kokkereringen og leveringen, så du kan fokusere på andre ting.

Moderne nordisk mad ud af huset

Vi tror fuldt og fast på og kreerer vores menuer efter den overbevisning, at lækker mad kan mere end bare smage godt. Den kan samle mennesker og bringe dem tættere på hinanden på en måde, som intet andet i verden kan. Kedelig eller dårlig mad, derimod, kan hurtigt have det modsatte effekt og pifte luften ud af enhver fest. Vi garanterer udsøgt mad til jeres fest.

Derfor arbejder vores kokke altid på højtryk hårdt for at levere den bedst mulige oplevelse i form af vores forskellige menuer og buffeter. Det er til dels den dedikation, der ligger til baggrund for, at vi kan garantere dig gourmet mad ud af huset, hvor kvaliteten og den gode oplevelse er i højsædet.

Mad ud af huset uden besvær

Og så er det til og med nemt. Du kan bestille en buffet ud af huset med kun nogle få klik, og så har du catering i Taastrup. Vi hjælper med at gøre det nemt, fordi det behøver ikke være besværligt. Hele formålet med diner transportable er jo netop, at det skal gøre mad ud af huset nemt, bekvemt og ubesværligt. Og så skal det også byde dine gæster op en smagsoplevelse, der er noget helt særligt.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).