Catering Allerød: Eksklusiv mad ud af huset

Leder du efter catering i Allerød til en festlig lejlighed? Hos Gaudium leverer vi eksklusiv mad ud af huset, der sikrer en imponerende madoplevelse til dine gæster, samtidig med at du sparer tid i køkkenet. Bestil allerede i dag!

Her kan du se området, vi dækker i Allerød. Vi leverer til hele Allerød alle ugens dage.

Få catering i Allerød leveret direkte til døren

Med Gaudium kan du få catering leveret direkte til døren i Allerød. Vores koncept er enkelt og bekvemt. Du kan nyde en gennemført madoplevelse uden bekymringer om indkøb eller tilberedning. På den måde kan du slappe af og bruge din energi på at nyde selskabet med dine gæster.

Alt, du skal gøre, er at opvarme maden før servering – her medfølger en nem vejledning til, hvordan det skal gøres. Det er nemt, praktisk og helt igennem lækkert!

Bestil eksklusiv mad ud af huset til enhver festlig lejlighed

Gaudium har flere års erfaring med at levere eksklusiv mad ud af huset til enhver festlig lejlighed, uanset om det er fødselsdage, konfirmationer, studenterfest, julefrokoster eller nytårsaften

Vores erfarne og passionerede kokke har nøje sammensat vores menuer, der afspejler vores engagement i kvalitet og smag. Hos Gaudium benytter vi kun råvarer af højeste kvalitet, og vi har tilsmagt hver eneste ret for at sikre, at dine gæster får en imponerende madoplevelse, de sent vil glemme.

Hold din næste fest i Allerød

Allerød er en perle på Sjælland med en charmerende atmosfære og en række spændende seværdigheder. Udforsk den historiske allure på steder som Gammel Holtegård, der emmer af fortidens ære og kulturarv. Dette sted giver en enestående mulighed for at opleve historien på nært hold og nyde atmosfæren fra en svunden tid.

Naturelskere vil elske muligheden for at fordybe sig i skønheden ved Furesøen. En gåtur langs søens bred giver dig mulighed for at genoplade i fantastiske naturomgivelser, hvor roen og naturens skønhed forenes.

Allerød kombinerer på smukkeste vis kulturelle perler med naturpragt, hvilket giver et unikt præg til enhver begivenhed. Du kan derfor roligt vælge at holde din næste fest i Allerød, hvor kombinationen af historisk dybde og naturens seværdigheder skaber den perfekte scene for en mindeværdig festivitas.

Festlokalet Laden

Festlokalet Laden er det ideelle sted til en række festlige begivenheder. Lokalet har plads til op til 70 personer og ligger omgivet af idylliske søer og skove. Dette charmerende sted tilbyder en perfekt ramme til konfirmationer, barnedåb, firmafester, fødselsdage og enhver anden festlig lejlighed.

Deres faciliteter inkluderer et lettilgængeligt og professionelt køkken, der er udstyret med alt, hvad du behøver. To komfurer, en fryser, en rummelig køledisk og et komplet serviceudvalg med glas, tallerkener og serveringsfade til 70 personer.

Læs mere om Festlokalet Laden her.

Golden Lux

Golden Lux i Allerød er det ultimative sted til bryllupsfester. De stræber efter at gøre enhver begivenhed overdådig og mindeværdig, uanset om det er en forlovelsesreception eller en fortryllende bryllupsfest. Deres bryllupslokale har en unik og helt særlig atmosfære, der kan rumme op til 200 gæster.

Læs mere om Golden Lux her.

Glæd dine gæster med catering fra Gaudium

Glæd dine gæster med catering fra Gaudium. Vi gør det let og lækkert ved at levere en imponerende og gennemført madoplevelse direkte til din dør i Allerød og resten af Nordsjælland

Vores mad er skabt med omhu og passion, og vi er stolte af at være rangeret som nr. 1 inden for catering kategorien på Trustpilot. Lad os stå for det praktiske, så du kan give dine gæster en 5-stjernet madoplevelse.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.