Tårnby catering

Hvis du skal holde et selskab, er det en god idé at finde noget lækker mad ud af huset i Tårnby at servere for dine gæster. Hos Gaudium står vi gerne for at levere lækker nordisk gourmet mad til dit arrangement, så du ikke selv behøver løfte en finger og kan hygge med dine gæster. Vi har mange forskellige menuer, som er særligt konstruerede af vores dygtige og erfarne kokke med udgangspunkt i traditionsrig nordisk mad.

Eksklusiv Tårnby catering med kvalitetsråvarer

Mad kan meget mere end blot at smage godt. Det er noget, som igennem hele menneskenes historie har været med til at samle folk fra nær og fjern. Mad bringer folk sammen og skaber god stemning lige meget, hvem du er sammen med. Hvad end det er et lille eller stort selskab, kan den rette mad være med til at sætte gang i festen og skabe en god atmosfære. Mad er og har altid bundet mennesker sammen.

Du vi helt sikkert kunne finde en menu, som falder i din og dine gæsters smag. Du kan både få vores menuer serveret som retter eller buffet, alt efter dine ønsker og behov. Der er altså ingen grund til bekymring, når du blot kan bestille lækker mad ud af huset fra os og få det leveret direkte til Tårnby eller andre steder på Sjælland.

Vores mål med at levere lækker gourmet mad til dine arrangement bunder i, at vi gerne vil hjælpe dig med at skabe den bedst mulige fest med en fantastisk stemning. Hvis du ikke er helt sikker på dine egne evner i køkkenet, kan du trygt bestille maden fra os, hvor du er sikker på at få serveret et lækkert måltid mad til dig og dine gæster. På den måde sikrer du, at der kommer til at være en rigtig god stemning til dit arrangement, hvad end du er i Tårnby eller et andet sted på Sjælland.

Diner Transportable med 1. plads på Trustpilot

Selvom vi ikke er meget for at prale, kan vi ikke undgå at være stolte over vores arbejde, når vi ser, at vi ligger nummer 1 på Trustpilot. Det viser klart og tydeligt, at vores kunder er tilfredse med vores service og mad ud af huset. Det gør os meget glade, fordi vores førsteprioritet altid er at yde en god service og bringe glæde til vores kunder. Du kan altså trygt bestille catering fra os, hvis du vil have en lækker gourmet menu til dit næste selskab.

Vi er ikke i tvivl om, at en af de største grunde til vores kunders tilfredshed skyldes, at vi altid har stort fokus på meget høj kvalitet. Det gælder både de friske råvarer, vi bruger i maden samt vores service. Vores dygtige og erfarne kokke, sørger altid for at maden er i topkvalitet, mens vi har dygtige medarbejdere, som tager sig af kommunikation og levering.

Catering der giver overskud

Når du skal planlægge et selskab eller en fest, er der mange ting, som skal ses til. Særligt madlavningen kan tage meget tid, og det ender desværre ofte med, at du må stå i køkkenet hele aften. Det vil vi gerne ændre på, så du i stedet kan bruge tiden sammen med dine gæster. Vi klarer madlavningen og leveringen, så du får den direkte til døren. Det eneste du skal sørge for er, at varme den op inden den skal serveres.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.