#1 i Catering med 97% fem-stjernede anmeldelser.

Vores drivkraft til at levere gennemførte madoplevelser.

Baseret på 4700+ anmeldelser

Julefrokost ud af huset i Fensmark

For at få mere tid sammen med dine gæster har vi hos Gaudium gjort det nemmere og mindre tidskrævende at være vært for årets julefrokost. Vi tilbyder nemlig en eksklusiv julefrokost ud af huset i Fensmark, så du har alle forudsætninger for, at din julefrokost bliver en succes. Når du bestiller din julefrokost ud af huset, slipper du for at skulle stresse, for at nå det hele inden dine gæster ankommer.


Skab ro med vores julefrokost ud af huset 

Når december atter står for døren, betyder det også invitationer til diverse julefrokoster. Måske overvejer du selv at invitere enten familien eller vennerne forbi til en overdådig julebuffet? Når du skal holde en overdådig julefrokost, betyder det samtidig en masse planlægning og arbejde. Både i forhold til planlægning af menuen, indkøb samt tiden i køkkenet. 

Du kan med fordel gøre det så nemt som muligt for dig selv ved at lade Gaudium stå for julefrokosten. Uanset om du skal holde en julefrokost i Fensmark for en lille eller større gruppe, så sørger vi for, at dig og dine gæster får en ekstraordinær madoplevelse. Vores julemenu er nemlig sammensat ud fra friske råvarer af høj kvalitet, så du får en fantastisk frisk smagsoplevelse, du sent vil glemme. 

Julebuffet med kvalitet og smag i højsædet

Når det handler om at skabe den perfekte julefrokost eller julebuffet, er kvalitet og smag afgørende. Hos Gaudium forstår vi, hvad der kræves for at levere en uforglemmelig madoplevelse til dine festligheder. Vores eksklusive julebuffet er resultatet af vores passion for god mad og vores engagement i at bruge de bedste, friske kvalitetsråvarer.

Det er ikke kun vores egne ord, der taler for kvaliteten af vores julebuffet. Gaudium er stolt af at have opnået den højeste rang på Trustpilot, hvor vores kunder har belønnet vores indsats med en førsteklasses vurdering. Dette er et bevis på vores konstante stræben efter at levere enestående service og udsøgt mad til vores kunder. Så når du vælger Gaudium til din julefrokost, kan du være sikker på, at du får en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Få eksklusiv julefrokost ud af huset i hele Fensmark

Ønsker du at få leveret din julefrokost ud af huset til Fensmark, så klarer vi selvfølgelig også den del. Når du bestiller din julemenu hos os, så sørger vores kokke for at pakke din julefrokost, så den kan leveres til Fensmark sikkert. Det eneste du skal gøre, når du modtager din julemenu, er at følge den vedlagte vejledning, når du skal opvarme retterne.

Uanset om du er i Nykøbing Sjælland, Herlev eller Hillerød, er Gaudium klar til at sprede juleglæde og gourmetmad til din fest. Kontakt os i dag for at bestille din eksklusive julefrokost ud af huset og lad os sammen gøre din jul endnu mere festlig og velsmagende.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din booking foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bookingsystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bookingsystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.