Julefrokost ud af huset i Holbæk

Er du en af dem, der hele året rundt tæller ned til den søde juletid? Julen er årets største og uden tvivl den mest traditionsprægede måned, du finder i kalenderen. I julelysenes reflekterende skær byder højtiden på kvalitetstid med både familie, venner og kollegaer, når vi samles over en god og lækker julefrokost menu. Men bag den magiske julefrokost ligger der ofte en hel del praktik bag – noget, som kan fjerne fokus fra nærværet og tiden med dem, du holder af.

Hos Gaudium kender vi alt for godt til dilemmaet. Du vil gerne forkæle dig selv og dine gæster med god, hjemmelavet julemad, men kan samtidig ikke overskue at hele projektet skal hvile på dine skuldre. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Endnu en gang i år lancerer vi vores bud på en fantastisk julebuffet i Holbæk og omegn, som kan leveres lige til døren.

En nostalgisk julebuffet med noget for enhver smag

Jul rimer på nostalgi, og derfor præges menukortet ofte af højtelskede klassikere, der bringer minder frem fra langt tilbage i tiden. Det er netop disse klassiske retter, vi hos Gaudium har samlet og givet et ekstra løft, så du og dine nærmeste kan nyde en gastronomisk oplevelse, når I sætter tænderne i vores julebuffet i Holbæk, som I med glæde vil se tilbage på.

Den røde tråd i menuen er det nordiske tema, der i en kombination med friske råvarer af kun den bedste kvalitet og den helt rette tilberedning udmønter sig i den perfekte julebuffet, der har noget for enhver smag. Alt lige fra karrysild, rødkål og fyldig ris a la mande – årets julebuffet i Holbæk har alt det, du går og glæder dig til.

Fordi catering og gastronomi går op i en højere enhed

Hos Gaudium laver vi al vores mad med respekt for den enkelte fødevare, og vores dygtige kok tilbereder maden på en måde, hvorpå den kan holde på både smagen og saften, helt indtil den rammer din tallerken. Som landets største cateringvirksomhed er vi årligt med til at forsøde tilværelsen for et væld af danskere, der bliver positivt overraskede over, hvordan vi har formået at løfte cateringoplevelsen, så den når nye højder.

Når du vælger at bestille din julefrokost ud af huset i Holbæk, kan du vælge imellem en kold eller varm levering. Under en kold levering medfølger der en velskrevet manual om, hvordan du sikrer dig at varme maden op på den mest optimale måde. Det er nemt og lige til at gå til!

Få leveret din julefrokost menu i Holbæk

Lyder vores julebuffet som noget, du kunne tænke dig at forkæle dig selv og dit selskab med i år? Hos Gaudium gør vi det ekstra nemt for dig og tilbyder levering af din julebuffet i hele Holbæksområdet. Derudover har du mulighed for at tilkøbe opsætning af menuen inklusiv kok, som kan stå for selve tilberedningen af maden (Min. 50 kuverter). På den måde får du skabt et pusterum, så du kan få overskuddet tilbage og nyde julebuffeten i Holbæk.

Kontakt os og bestil din næste julefrokost ud af huset i Holbæk.

Gaudium