Mad til sommerfest

Når solen endelig titter frem og sommeren står for døren, er det oplagt at holde en hyggelig sommerfest sammen med vennerne og familien. Der kan dog være en hel del arbejde i at arrangere mad til en sommerfest, og derfor kan du spare dig selv både tid og besvær ved at bestille lækker nordisk mad fra Gaudium. Du kan enten afhente eller få leveret mad til din sommerfest – så bliver det ikke lettere!

Lille hyggelig sommerfest i kolonihaven eller kæmpestor firmafest?

Man skal da have god mad til sommerfesten! Hos Gaudium har vi stor erfaring med catering til både store og små begivenheder og fester – så hvorfor ikke lade os stå for maden til din store sommerfest, så du kan bruge tiden fornuftigt, sammen med dine gæster? Vi laver kun mad af den absolut højeste kvalitet, og vi sørger dermed for at du får sammensat den perfekte menu til din sommerfest. Vi tilbyder sommerbuffet catering af høj kvalitet. Vi kan garantere dig og dine gæster, at I ikke bliver skuffede hvis du vælger vores lækre mad til sommerfesten.

Når du skal holde sommerfest, kan der være stor forskel på, om du inviterer til den helt store festivitas, eller om det blot er en hyggelig sammenkomst med de nærmeste. Der kan være rigtig mange anledninger til at afholde en sommerfest, herunder vejfest, klassefest, firmafest, byfest, fødselsdagsfest eller høstfest. Hos Gaudium spiller det ingen rolle, om du holder en stor eller lille fest, da vi sagtens kan klare alle cateringopgaver – uanset størrelsen.

Vi har ekspertise inden for alle forskellige typer af fester såsom konfirmationer, barnedåb og fødselsdag, og kan derfor let sørge for eksklusiv og lækker mad til din kommende sommerfest eller enhver anden begivenhed. Vi tilbyder derfor også både catering med menu og sommerbuffet catering.

Imponér gæsterne med en nordisk luksus buffet til sommerfesten

Uanset om du ønsker en menu eller buffet til din sommerfest, kan du selv bestemme, hvilken type mad der skal serveres. Vi står gerne for nem mad til sommerfesten. Hvis du derimod har svært ved at bestemme dig for indholdet i menuen eller buffeten, kan du altid kontakte os, efter du har fastlagt både sted og dato. Vi glæder os til at høre fra dig, hvordan vi kan hjælpe dig med nem mad til sommerfesten.

Vi laver en vurdering ud fra de forskellige informationer såsom antallet af gæster, præferencer og lignende, hvorefter vi kommer med de mest relevante og passende forslag til menu eller buffet til dig, så du får den rette mad til din sommerfest.

Selvom der kan være forskel på selve menuen eller retterne i vores buffeter, er de alle sammen bygget på de samme grundprincipper om høj kvalitet og med fokus på at skabe en unik og gennemført smagsoplevelse. Du kan derfor altid føle dig tryg, når du bestiller sommerbuffet catering ud af huset fra os til din næste sommerfest.

Nordisk gourmet sommerbuffet ud af huset til overraskende lave priser

Når der skal holdes fest, ender maden ofte med at være samlingspunktet, fordi gæsterne kan komme hinanden ved og snakke sammen, mens de nyder det lækre måltid omkring bordet. Hos Gaudium har du muligheden for at få bestilt sommerbuffet ud af huset. Så hvis du ikke selv føler for at stå med det store ansvar for at lave mad til sommerfesten, så lad os stå for det. Vi er specialister i catering til sommerfester, og vi garanterer, at du og dine gæster får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, med vores sommerbuffet ud af huset.

Hos Gaudium går vi ind for lækker mad af høj kvalitet. Vi har de bedste kokke til at stå i køkkenet og sammensætte fantastiske retter og menuer, hvor både smage og konsistenser kombineres med det formål at skabe den perfekte smagsoplevelse. Vi har stor passion for gode kvalitetsråvarer, som går igen i alle vores buffeter og menuer, der er opbygget med inspiration fra det nordiske køkken.

Når du bestiller en sommerbuffet eller menu fra os, kan du derfor være helt sikker på at få mad, som er gennemtænkt og arrangeret med fokus på kvalitet og en unik smagsoplevelse. Vi mener, at vores kunder kun fortjener det bedste, og derfor vil vi altid vælge gode råvarer af topkvalitet, når vi leverer mad til din sommerfest.

Vi har din ryg! Slip for stress med nordisk gourmet catering til din sommerfest

Når du skal arrangere en sommerfest, er der mange ting og sager, som skal ordnes. En af de største tidsrøvere er uden tvivl madlavningen. Hvad end du er fantastisk i et køkken eller ej, er der ingen tvivl om, at det tager meget tid at forberede mad til en stor fest. Vi leverer derfor mad til sommerfest, så du ikke selv skal stresse over at få det hele klar til gæsterne.

Det er ærgerligt at bruge alt for meget tid i køkkenet, fordi det betyder, at du har mindre tid at bruge sammen med dine gæster. Når vi står for maden til din sommerfest, har du rig mulighed for at nyde aftenen sammen med dine gæster. På den måde slipper du for stress, og kan i stedet nyde den lækre og eksklusive sommerbuffet i godt selskab. Det kalder vi for nem mad til sommerfest.

Få maden leveret direkte til baghaven – eller afhent selv

Hvis du bestiller en menu eller buffet fra os til din sommerfest, så kan vi sagtens levere maden direkte til døren. Det bliver derfor ikke nemmere at tilbyde dine gæster et udsøgt måltid mad af høj kvalitet, som I kan nyde sammen. Du skal blot vælge den buffet eller menu, som du foretrækker, og herfra klarer vi resten. Alternativt kan du selvfølgelig også selv afhente maden direkte hos Gaudium.

Ved levering vil du altid modtage maden pakket ned i kølebokse, da det er med til at bevare den gode smag og kvaliteten. Vi giver dig en vejledning til, hvordan du skal forberede maden, så den bliver serveret på den helt rigtige måde.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.

Menu