Mad til sommerfest

Når solen endelig titter frem og sommeren står for døren, er det oplagt at holde en hyggelig sommerfest sammen med vennerne og familien. Der kan dog være en hel del arbejde i at arrangere mad til en sommerfest, og derfor kan du spare dig selv både tid og besvær ved at bestille lækker nordisk mad fra Gaudium. Du kan enten afhente eller få leveret mad til din sommerfest – så bliver det ikke lettere!

Lille hyggelig sommerfest i kolonihaven eller kæmpestor firmafest?

Man skal da have god mad til sommerfesten! Hos Gaudium har vi stor erfaring med catering til både store og små begivenheder og fester – så hvorfor ikke lade os stå for maden til din store sommerfest, så du kan bruge tiden fornuftigt, sammen med dine gæster? Vi laver kun mad af den absolut højeste kvalitet, og vi sørger dermed for at du får sammensat den perfekte menu til din sommerfest. Vi tilbyder sommerbuffet catering af høj kvalitet. Vi kan garantere dig og dine gæster, at I ikke bliver skuffede hvis du vælger vores lækre mad til sommerfesten.

Når du skal holde sommerfest, kan der være stor forskel på, om du inviterer til den helt store festivitas, eller om det blot er en hyggelig sammenkomst med de nærmeste. Der kan være rigtig mange anledninger til at afholde en sommerfest, herunder vejfest, klassefest, firmafest, byfest, fødselsdagsfest eller høstfest. Hos Gaudium spiller det ingen rolle, om du holder en stor eller lille fest, da vi sagtens kan klare alle cateringopgaver – uanset størrelsen.

Vi har ekspertise inden for alle forskellige typer af fester såsom konfirmationer, barnedåb og fødselsdag, og kan derfor let sørge for eksklusiv og lækker mad til din kommende sommerfest eller enhver anden begivenhed. Vi tilbyder derfor også både catering med menu og sommerbuffet catering.

Imponér gæsterne med en nordisk luksus buffet til sommerfesten

Uanset om du ønsker en menu eller buffet til din sommerfest, kan du selv bestemme, hvilken type mad der skal serveres. Vi står gerne for nem mad til sommerfesten. Hvis du derimod har svært ved at bestemme dig for indholdet i menuen eller buffeten, kan du altid kontakte os, efter du har fastlagt både sted og dato. Vi glæder os til at høre fra dig, hvordan vi kan hjælpe dig med nem mad til sommerfesten.

Vi laver en vurdering ud fra de forskellige informationer såsom antallet af gæster, præferencer og lignende, hvorefter vi kommer med de mest relevante og passende forslag til menu eller buffet til dig, så du får den rette mad til din sommerfest.

Selvom der kan være forskel på selve menuen eller retterne i vores buffeter, er de alle sammen bygget på de samme grundprincipper om høj kvalitet og med fokus på at skabe en unik og gennemført smagsoplevelse. Du kan derfor altid føle dig tryg, når du bestiller sommerbuffet catering ud af huset fra os til din næste sommerfest.

Nordisk gourmet sommerbuffet ud af huset til overraskende lave priser

Når der skal holdes fest, ender maden ofte med at være samlingspunktet, fordi gæsterne kan komme hinanden ved og snakke sammen, mens de nyder det lækre måltid omkring bordet. Hos Gaudium har du muligheden for at få bestilt sommerbuffet ud af huset. Så hvis du ikke selv føler for at stå med det store ansvar for at lave mad til sommerfesten, så lad os stå for det. Vi er specialister i catering til sommerfester, og vi garanterer, at du og dine gæster får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, med vores sommerbuffet ud af huset.

Hos Gaudium går vi ind for lækker mad af høj kvalitet. Vi har de bedste kokke til at stå i køkkenet og sammensætte fantastiske retter og menuer, hvor både smage og konsistenser kombineres med det formål at skabe den perfekte smagsoplevelse. Vi har stor passion for gode kvalitetsråvarer, som går igen i alle vores buffeter og menuer, der er opbygget med inspiration fra det nordiske køkken.

Når du bestiller en sommerbuffet eller menu fra os, kan du derfor være helt sikker på at få mad, som er gennemtænkt og arrangeret med fokus på kvalitet og en unik smagsoplevelse. Vi mener, at vores kunder kun fortjener det bedste, og derfor vil vi altid vælge gode råvarer af topkvalitet, når vi leverer mad til din sommerfest.

Vi har din ryg! Slip for stress med nordisk gourmet catering til din sommerfest

Når du skal arrangere en sommerfest, er der mange ting og sager, som skal ordnes. En af de største tidsrøvere er uden tvivl madlavningen. Hvad end du er fantastisk i et køkken eller ej, er der ingen tvivl om, at det tager meget tid at forberede mad til en stor fest. Vi leverer derfor mad til sommerfest, så du ikke selv skal stresse over at få det hele klar til gæsterne.

Det er ærgerligt at bruge alt for meget tid i køkkenet, fordi det betyder, at du har mindre tid at bruge sammen med dine gæster. Når vi står for maden til din sommerfest, har du rig mulighed for at nyde aftenen sammen med dine gæster. På den måde slipper du for stress, og kan i stedet nyde den lækre og eksklusive sommerbuffet i godt selskab. Det kalder vi for nem mad til sommerfest.

Få maden leveret direkte til baghaven – eller afhent selv

Hvis du bestiller en menu eller buffet fra os til din sommerfest, så kan vi sagtens levere maden direkte til døren. Det bliver derfor ikke nemmere at tilbyde dine gæster et udsøgt måltid mad af høj kvalitet, som I kan nyde sammen. Du skal blot vælge den buffet eller menu, som du foretrækker, og herfra klarer vi resten. Alternativt kan du selvfølgelig også selv afhente maden direkte hos Gaudium.

Ved levering vil du altid modtage maden pakket ned i kølebokse, da det er med til at bevare den gode smag og kvaliteten. Vi giver dig en vejledning til, hvordan du skal forberede maden, så den bliver serveret på den helt rigtige måde.