Nytårsmenu Amager

Kransekage, nytårsraketter og boblende champagne rimer alt sammen på nytårsaften. Den sidste aften på året er en festlig begivenhed, hvor der gerne må gøres plads til gastronomisk selvforkælelse. Hos Gaudium har vi skræddersyet en luksus nytårsmenu ud af huset på Amager til dig og dine gæster, så du kan læne dig tilbage og nyde det gode selskab, uden at skulle bekymre dig det mindste om menuen.

Nordisk inspireret nytårsmenu lavet fra hjertet

Hos Gaudium tror vi på, at et godt måltid er fundamentet for enhver vellykket aften. Derfor gør vi en dyd ud af at kreere eksklusive madretter inspireret af det nordiske køkken, og som samtidig er en fryd for øjet. Det er derfor også dette tema, der danner rammen om årets nytårsmenu på Amager, der består af tre lækre retter, som komplimenterer hinanden helt perfekt – og som giver startskuddet på en fantastisk aften i godt selskab.

God mad er nemlig vores store passion og et fælles hjertebarn, og alle vores retter bygger derfor på kvalitet, friske råvarer og en elegance, der hører til i det fineste køkken. Når vi sammensætter vores menuer, kan du derfor være helt sikker på, at der er kælet for enhver detalje, så du kan nyde en eksklusiv, gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige.

En smagsoplevelse, der danner rammen om en magisk aften

Med vores skræddersyede nytårsmenu, giver vi dig en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine gæster med en udsøgt middag i fineste kvalitet, hvor der er taget højde for det hele.

På den måde tør vi godt garantere, at vi skaber de perfekte rammer for en vellykket og festlig aften i godt selskab.

Hent nytårsmenuen hos Gaudium – nyd den på Amager

Bestiller du en nytårsmenu ud af huset skal du være opmærksom på, at den skal afhentes på vores adresse. Du sparer stadigvæk de manger timer i køkkenet, så du har mere tid til gæsterne.

Med en nytårsmenu fra Gaudium er du garanteret en enestående madoplevelse, som du og dine gæster vil tænke tilbage på med et smil.

Kontakt os og bestil din nytårsmenu allerede i dag, så du og dine gæster kan indvie det nye år med et brag og samtidig blive en gourmetmad-oplevelse rigere.