Nytårsmenu Frederiksberg

Nytår rimer på fest, farver og lækker mad, som nydes i selskab med dem, du holder allermest af. Hos Gaudium tror vi nemlig på, at årets sidste aften fortjener et brag af en afslutning. Derfor har vi skræddersyet en festlig nytårsmenu ud af huset til dig og dine gæster på Frederiksberg, så du kan læne dig tilbage og samtidig forkæle både dig selv og gæsterne med en madoplevelse i særklasse.

Nordisk inspireret mad med ekstra finesse

Årets nytårsmenu er sammensat af lette og lækre retter med afsæt i det nordiske køkken, som vi hos Gaudium bygger hele vores fundament på. Eftersom nytårsaften bygger på et hav af forskellige traditioner, har vi formået at skabe en menu med plads til de vellidte klassikere tilføjet en snert af moderne gastronomi, som helt sikkert vil falde i god jord på tværs af selskabet.

Når du bestiller din nytårsmenu, som kan afhentes på vores adresse og nydes på Frederiksberg, følger der naturligvis en udførlig vejledning med, så du nemt og hurtigt kan varme din mad op senere på aftenen.

Gastronomi af god kvalitet og friske råvarer

Med en nytårsmenu i Frederiksberg fra Gaudium kan vi garantere, at du ikke bliver skuffet. Som landets største cateringvirksomhed og med et værdisæt, der bygger på ordentlig og eksklusiv kvalitetsmad, har vi formået at løfte hele cateringoplevelsen op på et højere niveau.

Friske råvarer i god kvalitet samt en professionel tilberedning med efterfølgende nedkøling er nøgleordene til vores opskrift på, hvordan vi er nået til tops inden for catering uden at gå på kompromis med madens kvalitet.

Den rette nedkøling sikrer nemlig, at maden bibeholder sin kraftfulde smag helt indtil middagen, så du kan overraske dine gæster og få gourmetoplevelsen i vores nytårsmenu med dig hjem i spisestuen i Frederiksberg.

Afhent på vores adresse og nyd den på Frederiksberg

Når du har bestilt en nytårsmenu hos os, skal du blot afhente på vores adresse. Det sparer dig en masse forberedelsestimer i køkkenet. Tid som du kan bruge med gæsterne i stedet.

Du skal blot opvarme og anrette nytårsmenuen nemt og hurtigt, efter de medfølgende anvisninger, så du kan nyde aftenen fuldt ud, uden at skulle tænke på at opvarte dit selskab.

Der er åbent for bestilling af vores nytårsmenu i Frederiksberg allerede nu! Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at afslutte året med en ekstraordinær gastronomisk oplevelse.