Mad til fødselsdag

Er det den tid på året, hvor det er blevet tid til at fejre din fødselsdag? Måske anser du det ikke som noget synderligt specielt at blive et år ældre, eller måske har du planlagt den helt store fest for venner og familie.

Uanset hvordan du vælger at fejre din fødselsdag, og hvor meget du lægger i din store dag, kan du gøre dagen mindre besværlig ved at lade os stå for lækker mad til din fødselsdag — og af højeste kvalitet. Her hos Gaudium har vi stor erfaring med catering til livets store begivenheder — så hvorfor ikke lade os klare menuen til din fødselsdag, så du selv kan være med som gæst?

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Eksklusiv særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Premium buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Gastro Deluxe buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Har du planlagt en stor eller lille fødselsdagsfest?

Ingen opgave er for stor til os. Det har ingen betydning, om du holder en stor fødselsdag for cirka 100 mennesker i et lejet lokale, eller om du samler 10 af dine nærmeste hjemme i privaten til en mindre fest. Vi har stor ekspertise inden for alle typer af fester – alt fra bryllupper og barnedåb til konfirmationer og studentergilde. Derfor tilbyder vi også både store og små fødselsdagsbuffeter.

Har du svært ved at beslutte dig for, hvad buffeten skal indeholde? Når du har fastlagt de overordnede ting som dato og sted, kan du kontakte os og forhøre dig om, hvad vi kan tilbyde dig. Alt efter hvor mange gæster du planlægger at invitere, og hvor du ønsker at holde din fest, kan vi komme med vores forslag til valg af buffet. Dog har alle vores buffeter til fødselsdag samme kompromisløse bundniveau. Det betyder, at alle buffeter er af eksklusiv kvalitet, og nøje sammensat til den fulde smagsoplevelse. Derfor kan du trygt bestille en buffet hos os til din fødselsdagsfest.

 

Mad til fødselsdag efter dine ønsker

Maden er typisk samlingspunktet for en fest, hvor gæsterne sidder og snakker om stort og småt rundt om bordene. Derfor skal der maden være i top, og det gør ikke noget, at den også bliver et samtaleemne hos gæsterne. Maden skal dog ikke være en uoverskuelig opgave for dig, og derfor kan du med ro i sindet overlade al madlavningen til din fødselsdagsfest til os.

God mad med kvalitet er nemlig vores passion, og vores kok kan på ekstraordinær vis kombinere smage og konsistenser til en komplet fødselsdagsbuffet. Vi tilbyder en række forskellige fødselsdagsbuffeter, og de er alle sammensat med fokus på kvalitetsråvarer og med inspiration fra det nordiske køkken. Det betyder også, at du ved at vælge catering fra os får en buffet med et helt særligt udtryk, og hvor smagen er helt perfekt. Her hos Gaudium er vi nemlig af den overbevisning, at kun de bedste råvarer er gode nok til dig og dine gæster.

 

Mad til din fødselsdag – leveret lige til døren

Det kan ikke blive nemmere at servere god mad til din fødselsdag, hvis du bestiller en af vores udsøgte buffeter. Vælg blot den fødselsdagsbuffet, du foretrækker, og som du vil forkæle dit selskab med.

Du kan selv afhente maden, eller du kan få den leveret. Maden bliver leveret i kølebokse, så smagen og kvaliteten bevares. Du får en vejledning i at opvarme maden, så maden er helt, som den skal være. Du kan også vælge – mod et tillæg – at få retterne leveret varme.

Kontakt os, eller læs mere omkring levering, priser og andet via vores ofte stillede spørgsmål

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).