Mad ud af huset og catering i Vallensbæk

Når du har planer om at holde et middagsselskab, er det vigtigt, at du skaffer lækker mad ud af huset i Vallensbæk, som du kan servere for dine gæster. Vi hjælper dig gerne med at få lækker nordisk gourmet mad arrangeret og leveret til dit hjem, når du holder fest. Vi har et bredt udvalg af forskellige menuer, som er lavet med udgangspunkt i det nordiske køkken.

Mad ud af huset Vallensbæk til den rette stemning

Du kan både få vores menuer serveret som retter eller buffet alt efter, hvilket type arrangement du holder, og hvad du og dine gæster foretrækker. Der er ingen tvivl om, at dine gæster vil få en eventyrlig smagsoplevelse, som vores erfarne kokke har stået for. Vi leverer vores lækre menuer til kunder i Vallensbæk såvel som andre steder i Danmark.

Når det kommer til mad, er der meget mere end kun smag. Mad har igennem historien været et samlingspunkt, som får mennesker af alle typer til at mødes. Det er en stemningsskaber, som kan få ethvert arrangement til at blive sjovt og hyggeligt. Hvad end, der er tale om et lille intimt middagsselskab eller en større fødselsdagsfest, kan mad have en stor effekt på atmosfæren. Alle kan relatere til mad, og det er derfor en rigtig god måde at bringe folk sammen på.

Vi sørger for at levere lækker gourmet mad til dit hjem, hvis du skal holde et selskab, hvor du ønsker en god stemning og hyggelig atmosfære blandt dine gæster. Hvis du er i tvivl om dine egen madkundskaber, er der ingen grund til at tage chancen. Ved at bruge os som catering firma, kan du være sikker på, at maden kommer til at være i top. Det betyder, at der helt sikkert vil være god stemning til din fest, hvad end du er i Vallensbæk eller et helt andet sted i Danmark.

Nr. 1 Diner Transportable på Trustpilot

Vi er egentlig ikke meget for at prale, men vi kan nu ikke undgå at være stolte, når vi modtager en førsteplads inden for catering på platformen, Trustpilot. Det viser os, at vores kunder er glade og tilfredse med den service, vi leverer, hvilket betyder rigtig meget for os. Vi går højt op i at skabe et godt forhold til vores kunder og give dem den bedst mulige oplevelse, når de bestiller mad ud af huset fra os. Du kan derfor trygt bestille catering fra os, hvis du vil have et lækkert måltid mad til dine gæster og god service.

Vi tror på, at det er vores fokus på høj kvalitet, som har gjort os populære blandt kunderne. Når vi forbereder din mad, sørger vi altid for, at der kun bruges friske og gode råvarer. Vi har et team af dygtige komme med stor erfaring inden for madlavning, som sikrer, at du får leveret en gourmet menu af topkvalitet.

Catering der giver overskud

Det kan være svært at få tid til dine gæster, hvis du skal bruge hele aftenen på at forberede et lækkert måltid mad til dem. Det kan påvirke din aften meget og forårsage stress i løbet af middagen. Med mad ud af huset, sørger vi for, at du kan slappe af og nyde din aften med gæsterne. Vi leverer lækker mad, som kan skabe en eventyrlig madrejse for dig og dine gæster. Du får derfor en stressfri aften, hvor du har tid til at socialisere med mennesker, du holder af.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.