Julefrokost Præstø

Det er atter blevet tid til julefrokoster sammen med venner eller familie. Måske er det dig, som skal stå for planlægningen af dette års julefrokost? Hos Gaudium har vi gjort det nemt og mindre tidskrævende for dig at være den bedste vært, hvis du bestiller din julefrokost ud af huset i Præstø. Vi sørger nemlig for at tilberede din julemenu, så du slipper for at bruge en masse tid i køkkenet.

Bestil lækker julefrokost ud af huset til Præstø

Vores professionelle kokke sørger for at sammensætte din julemenu ud fra friske råvarer af høj kvalitet, så du får en uforglemmelig madoplevelse og samtidig forkæler dine smagsløg. Hos Gaudium har vi en forkærlighed for det nordiske køkken, og derfor vil du også opleve, at juleretterne har et nordisk twist, når du bestiller din julefrokost ud af huset i Præstø.

Nr. 1 på Trustpilot takket være vores tilfredse kunder

Hos Gaudium har vi et mål om at levere eksklusive menuer til arrangementer og hyggelige aftener. Derfor er vi også stolte over, at vi gennem tiden har haft mulighed for at levere alt catering til forskellige arrangementer, nytårs- og julemenuer. Dog kunne vi ikke være mere stolte end over den tilbagemelding vi har fået fra vores tidligere kunder, som har sørget for at vi ligger nummer 1 på Trustpilot inden for kategorien catering. Vi stræber os på hele tiden at kunne levere den bedste madoplevelse – uanset om det er til et arrangement eller din julefrokost ud af huset med levering til Præstø.

Vi sørger for levering af din julefrokost i Præstø

Bestiller du din julefrokost til Præstø hos os, sørger vi for leveringen, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting, når du skal holde julefrokost for venner eller familie. Når du har bestilt din julefrokost med levering til Præstø, går vores professionelle kokke i gang med at tilberede din julemenu og herefter køler den ned inden de pakker din mad, som skal leveres til Præstø. Derved beholder retterne den gode smag bedst muligt. Det betyder selvfølgelig også, at dine retter er kolde ved levering. Vi har dog lavet en udførlig vejledning til opvarmning af retterne.