Mad ud af huset København

I kender måske følelsen: der skal holdes stor fest og der er mange ting at holde styr på – de rigtige lokaler skal findes, bordplaner skal laves og ikke mindst skal maden på plads. Maden er ofte samlingspunktet til fester, hvorfor det ikke er her man vil gå på kompromis med kvaliteten. Hos Gaudium leverer vi nordisk mad ud af huset København, baseret på de bedste råvarer, der eksisterer i vores danske natur. Forudsætningen for den ultimative madoplevelse hos Gaudium ligger i vores mange menuer, som alle er blevet til i samarbejde med en Michelin-kok.

Luksus buffet

Vi bruger meget tid på at udarbejde vores forskellige menuer, med henblik på at sikre den ultimative smagsoplevelse. I den forbindelse har vores kokke udarbejdet forskellige signaturetter, hvor I kan vælge og vrage blandt klassiske middagsretter og dem med et moderne tvist – der er ingen smalle steder hos Gaudium. Uanset hvilken menu I vælger, får I en smagsoplevelse, der uden tvivl sender jeres smagsløg på en unik rejse.

I de forskellige menuer kan I blandt andet prøve ægte norsk kvalitetslaks, unghanebryst og slutte med lækker hjemmelavet isdessert i en symfoni med sæsonens bær. Det er muligt at få et større overblik over, hvad vores nordiske luksusbuffet indeholder her.

Bestil mad ud af huset København

 Det tager ikke mere end et par klik før, I har mad ud af huset. I kan bestille præcis den fantastiske menu, der passer bedst til jer, på vores bestillingsside.

Ved aflevering eller afhentning vil maden være kølet ned. Men ingen grund til bekymring, da vi selvfølgelig har vedlagt en grundig vejledning til, hvordan I varmer maden op. Opvarmning og den sidste anretning tager omkring 45 minutter, alt efter menu. Det er også muligt at få maden leveret varm, men dette kræver minimum 25 kuverter og en prisstigning på 700kr. Maden kan derefter leveres på hele Sjælland og kommer ca. 20 min inden spisetid.

Bestil mad ud af huset København HER