Julefrokost ud af huset

Skal du stå for julefrokosten i år? En julefrokost kræver meget forberedelse, især hvis det skal være en god en. Derfor vælger mange at bestille deres julefrokost ud af huset. Så er bekymringen om maden borte. Gaudium står for meuen, og du slipper for besværet.

Hos Gaudium tilbyder vi en eksklusiv og fantastisk julemenu, der kan leveres i København og resten af Sjælland. Vores julefrokost består af en eksklusiv julemenu sammensat af fantastiske juleklassikere med et nordisk twist. Bestil derfor en lækker julefrokost ud af huset, og nyd højtideligheden i fulde drag.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Julefrokost menu

Gaudiums Julebuffet

Gaudiums Julebuffet er sammensat af smagfulde juleklassikere. Med Gaudiums Julebuffet får I en fantastisk buffet…

Klassisk julemenu med et nordisk twist

Med Gaudiums julemenu får du al den mad, du skal bruge til en idéel julefrokost. Du slipper dermed for forberedelserne til maden og besværet ved at stå for mad til mange mennesker. På den måde er der både tid og overskud til andre juleopgaver, så du bedre kan nyde en fantastisk julefrokost med dine gæster.

Vores julefrokost ud af huset indeholder alle de velkendte klassikere, der typisk hører til en god julemiddag: karrysild, hønsesalat, andelår, kartoffel, julemarineret svinesteg, rødkål, friskbagt rugbrød, brun julesauce og selvfølgelig den obligatoriske risalamande med kirsebærsauce til at slutte af med.

Ved at bestille Gaudiums Julebuffet til din julefrokost, får du en perfekt, eksklusiv julebuffet, der passer til enhver julefrokost — og en sikker vinder, hvis du vil forkæle dine gæster.

Ligesom ved alle vores andre menuer er der i vores julemenu stor fokus på at lave maden ud fra råvarer af højeste kvalitet og friskhed, som giver en unik smagsoplevelse. Den kompromisløse kvalitet sammen med de fantastiske smagsnuancer giver tilsammen en gennemført julebuffet, som er et hit hos alle gæster.

 

Bestil julefrokost ud af huset i København og på Sjælland

Hos Gaudium tilbyder vi levering af din julemenu til København og resten af Sjælland. Du kan derfor få leveret din julemad lige til døren eller selv afhente den.

Som udgangspunkt bliver maden leveret kold, hvor der medfølger en udført og nem vejledning til, hvordan maden skal varmes. Du skal derfor blot varme julemaden, og så har du en lækker og eksklusiv buffet klar til dit julefrokostarrangement.

Det er også muligt at få maden leveret varm, så den er helt klar til servering, når maden bliver leveret. Og hvis du søger lidt mere luksus over din julefest, så er det også muligt at få en kok med ud til din julemiddag, der kan hjælpe med at varme op, anrette og servere forret. Det tilføjer en smule mere elegance til jeres julebuffet ud af huset.

 

Stolt, traditionsrig julemiddag ud af huset

Hos Gaudium funderer vi al vores kokkerering i traditionsrige nordiske madlavningsprincipper, hvor fokus er på råvarernes friskhed, fra jord til bord, og en udsøgt smagsoplevelse i hver eneste bid. Og lige præcis den tiltro til det stolte nordiske køkken er ekstra stærk i vores menuer til julebuffet og julefrokost.

Der er vel næppe nogen mere traditionsrig tradition i hele Danmark end julemiddagen. Den handler om godt selskab sammen med familien og vennerne, hygge indendøre, leg ude i sneen med børnene og, ikke mindst, god mad i lange baner.

Det er præcis den stemning, vi stræber efter i vores julefrokoster og menuer rundt og omkring juletiden. Fordi god mad ud af huset handler næsten mindst ligeså meget om dem, man spiser det sammen med. Især en julemiddag. Hele formålet er hyggen og stemningen, og maden er en vigtig del af enhver sammenkomst, netop fordi den er så stor del af et selskabs stemning.

 

Menuer der knytter mennesker tættere sammen

God mad samler gode mennesker. Det kan vi godt lide at tro. Derfor kræser vi også ekstra meget om vores julefrokoster ud af huset. Vores menuer skal smage godt og forkæle ganen, men især omkring juletid må vores mad ud af huset også meget gerne inspirere til en god stemning og sprede hyggen fra en glad mave til en anden.

Det er sådan, at en god julemenu ud af huset kan få dine gæsters, og din egen, tunge bedre på gled, så hyggen kan sprede sig til hele festen og, meget gerne, være noget I alle husker tilbage på i lang tid efter. Hvordan ikke bare maden var god men hele julefrokosten var noget særligt. Hvordan den var en aften, I alle deler.

Lækker mad er ikke bare med til at skabe en bedre stemning. Den er også bindeled mellem mennesker og knytter dem tættere sammen.

Og er det ikke det, julen i sidste ende handler om? At komme hinanden ved og vise, hvor glade I egentlig er for hinanden.

Når jeres julebuffet ud af huset er i stand til at gøre det, eller om ikke andet bidrage til det, så er det vel også svært at takke nej til en af vores lækre julemenuer.

Førsteklasses julemad

Vi kan selvfølgelig ikke garantere for en god fest, men vi kan garantere god mad, der smager af noget og kan løfte enhver fest til et nyt niveau. Det er ikke for ingenting, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot som den bedst anbefalede cateringvirksomhed i landet.

Det er vi ikke bare stolte af. Vi er også glade for, hvad det betyder for din fest. Det er det, vi mener, når vi siger, vi kan garantere for en god julefrokost ud af huset.

 

Har du spørgsmål til julefrokost ud af huset?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har stadig har nogle spørgsmål til dit arrangement, hvor du ønsker julefrokost ud af huset — eller selv afhente din julemenu. Du kan også læse mere omkring afhentning, levering, priser, åbningstider m.m. via vores ofte stillede spørgsmål.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).