Julefrokost ud af huset

 

Skal du stå for julefrokosten i år? En julefrokost kræver meget forberedelse, for at holde en perfekt julefrokost. Derfor vælger mange at bestille en julefrokost ud af huset, for at bekymringen om maden er væk, og man bekvemt kan slippe for besværet.

Hos Gaudium tilbyder vi en eksklusiv og fantastisk julemenu, der kan leveres i København og resten af Sjælland. Vores julefrokost består af en eksklusiv julemenu sammensat af fantastiske juleklassikere med et nordisk tvist. Bestil derfor en lækker julefrokost ud af huset, og nyd højtideligheden i fulde drag.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menu

Gaudiums Julebuffet

Gaudiums Julebuffet er sammensat af smagfulde juleklassikere. Med Gaudiums Julebuffet får I en fantastisk buffet…

Klassisk julemenu med et nordisk tvist

Med Gaudiums julemenu får du al den mad du skal bruge til en ideel julefrokost. Du slipper dermed for forberedelserne i forhold til, at stå for maden og besværet. På den måde er der både tid og overskud til andre juleopgaver, og blot nyde en fantastisk julefrokost med din gæster.

Vores julefrokost ud af huset indeholder alle de velkendte klassikere, der typisk hører til en god julefrokost: Karrysild, hønsesalat, andelår, kartoffel, julemarineret svinesteg, rødkål, friskbagt rugbrød, brun julesauce og selvfølgelig den obligatoriske Ris a la mande med kirsebærsauce til at slutte af.

Ved at bestille Gaudiums Julebuffet til din julefrokost, får du derfor en perfekt eksklusiv julebuffet, der passer til enhver julefrokost – og er en sikker vinder, hvis du vil forkæle dine gæster.

Ligesom ved alle vores andre menuer er der i vores julemenu stor fokus på, at lave maden ud fra råvarer af højeste kvalitet og friskhed, som giver en unik smagsoplevelse. Den kompromisløse kvalitet sammen med de fantastiske smagsnuancer, giver tilsammen en gennemført julebuffet, som er et hit hos alle gæster.

 

Bestil julefrokost ud af huset i København og på Sjælland

Hos Gaudium tilbyder vi levering af din julemenu til København og resten af Sjælland. Du kan derfor få leveret din julemad lige til døren eller selv afhente den.

Som udgangspunkt bliver maden leveret kold, men med en udført og nem vejledning, til hvordan maden skal varmes. Du skal derfor blot varme julemaden, og så har du en lækker og eksklusiv buffet klar til dit julefrokost arrangement.

Det er også muligt, at få maden leveret varm, så den er helt klar til servering, når maden bliver leveret.

 

Har du spørgsmål til julefrokost ud af huset?

Du er altid velkommen, til at kontakte os, hvis du har stadig har nogle spørgsmål til dit arrangement, hvor du ønsker julefrokost ud af huset – eller selv afhente din julemenu. Du kan også læse mere omkring afhentning, levering, priser, åbningstider m.m. via vores ofte stillede spørgsmål.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).