Mad til nytår

 

Nytårsaften er en dejlig aften, hvor vi alle nyder lækker mad sammen med vores familie og venner. Mad til nytår må gerne være noget ekstraordinært, og derfor er flere begyndt at bestille maden udefra.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menu

Nytårsmenu – 4 retters

Menuen kan kun bestilles til nytårsaften d. 31/12. Der kan ikke rettes i menuen. (Min…

Mad til nytår fra Gaudium

Her hos Gaudium har vi mange års erfaring med, at tilbyde en menu som er ud over det sædvanlige, samtidig med at nytårsmenuen er let at servere. Dvs. at menuen er let at servere med en grundig og velbeskrevet vejledning.

Så synes I at langtidsstegt mør kalv, ristede smagfulde kartofler, varmrøget laks, kraftig lækker chokoladekage og hjemmebagt kransekage lyder lækkert. Så synes du set sammen som rigtig mange andre kvalitetsbevidste Danskere, som hvert år vælger en nytårsmenu ud af huset fra Gaudium

Bestil catering til nytår i København og hele Sjælland

Smagen og gode råvarer er altid i fokus når din catering kommer fra Gaudium. Vores kunder roser os for vores kvalitet på Trustpilot, hvor Gaudium ligger nummer 1. i cateringkategorien med en score på 9,9 ud af 10. Altså den højest mulige score.

Da det naturligvis er vigtigt at maden til nytår er helt perfekt. Så vælg Gaudium når I skal bestille catering til jeres nytår i København og på hele Sjælland.

Vi ser frem til at levere lækker mad og en sublim oplevelse til jeres selskab, så I kan skyde året 2020 ind med stil.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).