Mad til Nytårsmenu

Nytårsaften er en af årets allerstørste begivenheder og den perfekte undskyldning for at samles med venner og familie og hvem man ellers har kær og nyde en god omgang mad og fest og god stemning. Nytårsmenuen må meget gerne være noget ekstraordinært. Derfor er flere begyndt at bestille maden udefra — og det kan vi godt forstå! Hos Gaudium laver vi hvert år en særlig eksklusiv fireretters nytårsmenu ud af huset, hvor alle retter er nøje sammensat med særlig omhu og naturligvis af højeste kvalitet og service, som vi er kendte for. Med Gaudium som dit kvalitetsstempel, har du dermed sikret dig en eksklusiv og særlig smagsoplevelse til dig og dine festlige gæster omkring bordet.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menu

Nytårsmenu – 4 retters

Menuen kan kun bestilles til nytårsaften d. 31/12/19. Der kan ikke rettes i menuen. (Min…

Nytårsaften er ikke den samme uden god mad

Nytårsaften er ikke kun en fejring af årets sidste dag. Det er også en dag, ovenpå julen, hvor familien og venner samles for at byde det kommende år velkommen og, ikke mindst, huske tilbage på det forgangne år og hvor det har bragt os hen.

Det er ikke hver dag, hvor der er plads til både fest, fejring og, efter alt krudtet er skudt af og bordbomberne roder på bordet, eftertænksomhed. Og på samme måde, som at nytårsaften for de fleste ikke ville være den samme uden dronningens tale, så er det altså heller ikke det samme uden god mad.

Nytårsmenu ud af huset

Det er altså ikke altid lige nemt at skulle tage sig sammen til at bikse et fuldt bord af lækker mad sammen kun en uge efter julemaden er overstået. Men Gaudium har din ryg. Vi tilbyder for eksempel en fireretters nytårsmenu ud af huset til præcis den lejlighed. Og så kan du tilmed være heldig og finde den på tilbud, hvis din timing er god.

Vi har flere års erfaring med at kokkerere og levere udsøgt mad til nytår. Og så er den tilmed let at servere. Når du bestiller nytårsmenu ud af huset fra Gaudium, medfølger der altid en nem og velskrevet vejledning. Det sikrer blandt andet, at vores kunder får det bedste resultat hver gang, nu maden bliver varmet op.

Vores fokus er altid på den gode smage, konsistensen og friske råvarer. Så lad os sørge for maden. Vi garanterer for smagen, og du slipper for besværet.

En fireretters nytårsmenu – for den kvalitetsbevidste

Vores nytårsmad består blandt andet af langtidsstegt mør kalv, ristede, smagfulde kartofler, varmrøget laks, kraftig lækker chokoladekage. Der medfølger naturligvis også den obligatoriske hjemmebagte kransekage. Ville det virkelig være ægte nytårsmad uden?

Dermed tilfredsstiller vi den kvalitetsbevidste, som hvert år vælger en nytårsmenu ud af huset fra Gaudium. Der er lagt vægt på, at de forskellige smagsnuancer bliver stimuleret. Derfor går vi op i at sammensætte og tilberede vores nytårsmenuer med omhu og akkuratesse. Vi bygger hele vores cateringconcept på det nordiske køkken og en vis unægtelig madånd. Og hvis vi selv skal sige det, så kan den omhu smages i vores mad.

Fordi god mad kræver omhygge og, meget gerne, lidt kærlighed. Der skal kræses for den på samme måde, som der skal for enhver anden kunstart, hvor magien opstår i bindeleddet mellem videnskab og kreativitet. Det kræver også en bred indsigt i nye gastronomiske tendenser og nørden indenfor selve faget at tilberede god mad, der smelter på tungen og får maven at bede om mere efter hver bid.

Bestil nytårsmenu i København og hele Sjælland

Du kan roligt bestille din mad til nytår hos os. Smagen og fokus på gode kvalitetsråvarer er altid i højsædet, men du behøver ikke tage vores ord for det. Vores kunder siger det nemlig selv på TrustPilot, hvor vi indtager førstepladsen indenfor catering med en score på hele 9,9 ud af 10.

Det er vi naturligvis kæmpestolte af, men endnu vigtigere, så er det bare en yderligere garanti til dig, for at vores nytårsmad ud af huset behager ganen, tilfredsstiller selv de mest sofistikerede smagsløg og, ikke mindst, hjælper til at få tungen på gled og den gode stemning til at flyde.

Nytårsmaden er, som nævnt, en særlig begivenhed og sjældent noget der sker flere gange om året. Derfor skal den gerne sidde lige i skabet. Det er vores mål, fordi vi ønsker nemlig at være dit og hele Djævleøens foretrukne valg, når der skal bestilles nytårsmenu ud af huset i København og resten af Sjælland.

Kontakt os for yderligere spørgsmål vedrørende vores nytårsmenu

Kontakt os gerne, hvis du ønsker flere svar omkring mad til nytår, så du er dækket ind i god tid. Vi anbefaler også at læse mere vedrørende bestilling af kuverter, dato m.m. ved at klikke her.

Vi ser frem til at levere lækker mad og en sublim oplevelse til jeres nytårsselskab, så I kan skyde nytåret ind med stil.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).